čtvrtek 3. října 2019

Jak vybrat fén

Jak vybrat fén

Jak vybrat fén na vlasy. Toužíte po novějším, výkonnějším modelu? Pak je na čase začíst se do našeho článku a pustit se do vybírání. Rozbil se vám starý fén na vlasy, který posloužil řadu let, a vy si teď potřebujete vybrat nový?


Výběr správného fénu vám. Možná budete překvapeni, jak výkonné fény můžete sehnat a jakými funkcemi pro dokonalý účes a zdravé vlasy disponují. Před výběrem fénu si položte dvě důležité otázky. Od jejich odpovědí se bude odvíjet výběr ideálního vlasového pomocníka.


Za jakým účelem si fén pořizujete? Existují tři typy fénů, a to cestovní, fény pro domácí použití a profesionální vysoušeče. Fén na vlasy se v průběhu let stal základním vybavením koupelny, bez kterého si mnoho žen, mužů i matek s dětmi nedokáže představit každodenní péči o své vlasy. Na trhu existuje obrovské množství fénů s různými parametry, ve kterých se laik jen těžko vyzná.


Rozbil sa vám starý fén na vlasy, ktorý poslúžil niekoľko rokov, a vy si teraz potrebujete vybrať nový? Možno budete prekvapení, ako výkonné fény môžete zohnať a akými funkciami pre dokonalý účes a zdravé vlasy disponujú. Poradíme vám, po akom príkonu sa pozerať a prečo je dôležitý. Ačkoliv by se mohlo zdát, že kulmy, kulmofény a vlasové žehličky zcela vytlačily vlasové vysoušeče, dříve to nejběžnější přístroje na úpravu vlasů, není to vůbec pravda.


Recenze, test a jak vybrat nejlepší fén (vysoušeč vlasů, kulmy). Nejlépe hodnocené Rowenta, Remington, Philips,. Kulmofén je zajímavou kombinací klasického fénu ze kterého vychází teplý vzduch, a dále kulmy, která dokáže vlasům dodat vlny a vytvořit požadované lokny. Při výběru je možné jít dvěma cestami, a to podle konkrétního typu. Statický nebo rotační kulmofén?


Z technických parametrů by vás měl zajímat příkon, nastavení teploty nebo rychlost foukání vzduchu. Jenomže který fén na vlasy vybrat ? V obchodě vás zaplaví desítkou přístrojů a lákají vás na barvu, cenu a doplňky, ale o tom přece kvalitní fén není. Víte, jak neprohloupit a vybrat si skutečně kvalitní fén na vlasy? Dnes si lze pořídit fén s funkcemi pro jemné i např.


Než se ponoříte do bohaté nabídky, řekněte si, co vlastně požadujete a očekáváte od fénu jako takového. Cestujete často a velký fén se vám v zavazadle pronese? Může se zdát, že výběr fénu je jednoduchou záležitostí, neměli byste ho však podceňovat. Moderní fény vám totiž díky svým vylepšením a funkcím dokážou pomoci s úpravou vašeho účesu mnohem víc než kdysi. Cestovní fén oceníte pro jeho skladnost a hmotnost.


Jak vybrat fén

Dříve byly tyto fény pouze jednoduchými vysoušeči vlasů, které nenabízely žádné další funkce. V dnešní době již splňují mnohé a pomohou vám vykouzlit krásný účes. Mnoho výrobků má sklopnou rukojeť, nebudou tedy zabírat mnoho místa a. Když však přijde na úpravu vlasů, výběr správného nástroje může představovat rozdíl mezi tím, jestli budete milovat vzhled svých vlasů po celé dny, anebo jestli si budete chtít vzít klobouk, kdykoli půjdete z domu.


Fén sa v priebehu rokov stal základným vybavením kúpeľne, bez ktorého si veľa žien, mužov aj matiek s deťmi nedokáže predstaviť každodennú starostlivosť o svoje vlasy. Pokud toužíte po krásně vyfoukaných vlasech jako od kadeřníka, věnujte výběru fénu zvýšenou pozornost. Starší a méně kvalitní fény neoplývají technologiemi, které už jsou pro kvalitnější.


Jak vybrat fén

Všímali jsme si také i to, zda jde o fén vysloveně jen na domácí použití, nebo zda je díky jeho rozměrům možné využít ho i jako cestovní fén a přidali jsme užitečné rady a tipy na to, jak si vybrat nejlepší fén. Dlouhý kabel je pro snadnou manipulaci rovněž důležitý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky