úterý 15. října 2019

Taška na oběd

Obaly a tašky na jídlo jsou skvělou alternativou oproti jednorázovým sáčkům. Vaše jídlo ochrání před špínou, zároveň ho udrží déle čerstvé, jsou ekologické, dají se snadno udržovat a jsou hezké. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Jedinečná upcyclovaná taška na oběd nebo svačinu, ručně šitá, nepromokavá. Zavírání na suchý zip, s poutkem na přenášení a vnitřními úchytkami na příbor a lahev na pití.


Takže na závěr bych jen dodala, tato roztomilá taška na oběd nebo svačinu je nejen krásná, kvalitní, elegantní, ale hlavně praktická, můžete ji použít na milion způsobů, vzít ji na různé výlety, procházky, pikniky, k vodě a nebo na dovolenou a hlavně do práce.

Termo taška na oběd nebo svačinu pro děti. Oběd zůstane déle čerstvý díky této přenosné termo tašce. Tato taška je vhodná na teplé i studené jídlo. Materiál tašky je z lesklého PVC pro snadné čištění.


Hlavní přednosti tašky. Tašky na oběd a utěrky, DOMOSHOP. Krásná koženková taška na oběd či svačinu pro všechny, kteří mají rádi pohádku Já Padouch s obrázkem Mimoňů.


Uvnitř tašky je přišitý termomateriál, který udržuje teplotu jídla.

Taštička se uzavírá na zip se zakončením na přívěsek gumového Mimoně pro snazší manipulaci. U popruhu přes rameno lze nastavit. Taška na oběd Frida je vyrobená z neoprénu. Produkty umístěny v tašce nebudou tak rychle ztrácet svou teplotu jako v taškách obyčejných.


Tašká je lehká, ale zároveň odolná a je vybavena zipsem. Cestovní taška na potraviny s dvojitým uchem a zapínáním na zip. Na výběr z více variant.


Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. My se postaráme o doručení. Do tašky můžete sbalit oběd nebo svačinu, která Vám po delší době mimo domov jistě přijde vhod. Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Potisk lze provést po obou stranách tašky. Technologie: Zrcadlově obrácený obrázek vytiskněte na sublimační papír a poté přeneste na tašku pomocí plochého termolisu.

Ideální do auta na cesty nebo pro děti do školy. Udrží vaše jídlo chladné. Jasně růžový vak se stahovací šňůrkou s motivem roztomilých kočiček, ideální na nákupy nebo na p. Kvalitní a pevný materiál, příjemný na omak.


Chladící taška na oběd pro děti i dospělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky