pátek 18. října 2019

Laufen umyvadla

Metropolitní design, nekonvenční a sofistikovaný: Mezinárodně uznávaná návrhářka Patricia Urquiola odhaluje třetí generaci materiálu SaphirKeramik firmy LAUFEN – vytvořením nové kolekce s názvem SONAR. LAUFEN je jeden z popredných svetových výrobcov kúpeľňových zariadení v rozsahu od umývadiel a klozetov , cez vane a sprchové vaničky, nábytok, batérie až po doplnky. Laufen si zakládá na dokonalosti výrobků nejen po kvalitativní a designové stránce. Každý klozet, urinal, bidet je podroben vakuovému testu a kontrolováno je i splachování, což z nich činí tak jedinečné produkty. V naší nabídce naleznete umyvadla , klozety, bidety, vodovodní baterie, vany a další.


Keramická umyvadla a umývátka Laufen pro instalaci na stěnu. Pestrá škála tvarů a rozměrů od švýcarské firmy Laufen. UDRŽATEĽNÁ KVALITA Laufen a udržateľnosť: LAUFEN sa ako spoločnosť, ktorá produkuje výrobky pre zaobchádzanie s cenným prírodným zdrojom – vodou, cíti povinná chrániť prírodné základy života. Umyvadla značky Laufen. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Specializovaný internetový obchod a vzorkovna se zaměřením na výrobky švýcarské značky Laufen. Inspired by production processes, the Laufen booth at imm cologne renewed its collaboration with the talents of internationally renowned Swiss architects Andreas Fuhrimann Gabrielle Hächler AFGH Architects. Produkty LAUFEN pro S jsou rozšířením úspěšné řady LAUFEN pro.


Díky jemnému přepracování designu jsou téměř všechny produkty LAUFEN pro S kompatibilní se všemi variantami řady pro. Krása, ktorá nic neváži: Elegantný, od pohľadu vrelé a prakticky nič nevážiaci objekt postavený na jednoduchých krivkách, z ktorých sú vytvorené jemné, avšak extrémne pevné steny. Light and spacious at the same time: Typical for LAUFEN , Space knows how to convince with practical details and high-quality equipment. Krása, která nic neváží: Elegantní, od pohledu vřelé a prakticky nic nevážící objekty stavějí na jednoduchých křivkách, z nichž jsou utkány jemné, avšak extrémně pevné stěny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitné umývadlo po ktorom túžite nájdete na FAVI. Dvojumývadlo, malé umývadlo na WC, umývadlá na dosku alebo do záhrady, keramické štýlové okrúhle umývadlo, retro umývadlá, minimalistické z keramiky, skla alebo liatiny.


Laufen umyvadla

Umývátko, umyvadlo, dvojumyvadlo, výlevka? Otočné do malé, na desku do velké. Záleží na rozměrech koupelny. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo.


Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nakúpte špičkové produkty do vašej kúpeľne za nízke ceny na kupelnashop. Umývadlá na dosku - Duravit, Laufen , Roca. Rýchle doručenie a možnosť osobného odberu. Smaltovaná umyvadla se vyznačují mnohými kladnými vlastnostmi – od praktičnosti až po kvalitu a jedinečnost.


Koupelnový nábytek) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky