čtvrtek 10. října 2019

Nejmenší umyvadlo na wc

Malá umyvadla a umývátka na WC. Mnoho z nás to moc dobře zná, protože v takové domácnosti vyrůstalo: po použití WC musela vždy následovat cesta do koupelny k omytí rukou - v tom lepším případě. Jak už její název napovídá, série SMALL nabízí pestrou škálu na prostor nenáročných keramických umývátek.


Díky svým malým rozměrům, vysoké funkčnosti a jemnému designu se stane elegantní součástí Vaší koupelny nebo místnosti s WC. Ať již preferujete ostré hrany či oblé křivky, SMALL Vám nabídne to, co. Umývátko je možné instalovat i do rohu.

V nabídce je také umyvadlo s otvorem pro baterii vpravo). Nejmenší umyvadla, která nabízíme, mají pouhých cm. Pro ještě větší úsporu místa jsou u nás v eshopu k dostání i umyvadla do rohu.


Ve výběru vám mohou pomoci naše filtry, do kterých zadáte produkt či materiál nebo si můžete produkty seřadit dle ceny a oblíbenosti. K toaletám také nabízíme stylová wc sedátka. Umyvadlo do malé koupelny?


Na WC malé umývátko do rohu. Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI.

JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma. Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny! Na výběr máme opravdu velký počet nádob s moderním designem. Těmi nejoblíbenějšími jsou skleněná umyvadla a keramická umyvadla na desku.


Na desku se dají umístit i zápustná umyvadla, která jsou do desky zanořena a nad desku prakticky nevyčnívají. Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání. Skříňku s umyvadlem můžete doplnit. Skříňka nabízí úložný prostor s jednou poličkou. Prostor pro umístění záchodové mísy nesmí být přístupný z obytných místnosti (obývací pokoj, ložnice, kuchyň, jídelna).


Jen teda na plánku to vypadalo děsně, jako že to umyvadlo budeme mít na klíně, ale ve skutečnosti je umyvadlo výš jak WC a nevadí to. Nabízíme nepřeberné množství různých materiálů i barev. U nás si vyberou jak klasiční, tak i odvážnější zákazníci.


Pokud je záchodová mísa v samostatné místnosti , doporučuji nainstalovat v ní i umývátko s teplou a studenou vodou. Ideální je s přívodem teplé vody, kdy lze nainstalovat vodovodní baterii s bidetovou sprškou. Hledáte malé umyvadlo na wc nebo do malé koupelny?


Jednoduše zadejte požadované rozměry a my vám nabídneme malá umyvadla na wc , která přesně odpovídají vašim požadavkům. V naší nabídce k tomu můžete připojit i jistotu kvality a rozumné ceny.

Keramická umyvadla a umývátka Jika - vhodná pro instalaci na stěnu. Vana Beáta chytře řeší prostor pro sprchování. Záchodová mísa musí být v samostatné místnosti v bytě se 3-4. Ve spojení s vanovou zástěnou získáte plnohodnotný čtvercový sprchový kout.


Díky těmto přednostem dokážete umístit na ploše m^vanu, sprchový kout, WC , umyvadlo s nábytkem, ale i pračku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky