čtvrtek 31. října 2019

Nerezová placatka

Láhev kapesní – likérka ( placatka ) na alkohol 2ml je vyrobena z nerezu v čistém, klasickém designu. V zimě na horách či v mokru na vodě, na výletě v přírodě, na rybách pro. Placatka leštěná nerezová ocel.


Dárková krabička součástí balení. Cena s gravírováním na placatku.

Na kalíšky, pero nebo klíčenku individuální kalkulace dle obtížnosti. Zima stále nekončí a mnoho milovníků zimních radovánek vyráží ať už za sportem nebo jen tak na hory za čerstvým vzduchem. Co si budeme povídat, občas je fajn mít po ruce něco na zahřátí. Takže by se dalo říci, že nerezová placatka představuje nezanedbatelnou část výbavy pro horskou turistiku.


Nerezové placatky - Doria. Doria Dokonalá Elegance se šperky z chirurgické oceli. Vhodná jako dárek pro Vaše přátele, při degustaci domácí pálenky apod.


Uzávěr placatky je upevněn na pohyblivém kloubu.

Načíst další produkty (9) předchozí. Obrovská nerezová placatka na alkohol. Vysoká likérka je vyrobená z kvalitního nerezové plechu a její povrch je kombinaci broušeného a lesklého chromu.


Tato velká placatka pojme necelé dva litry Vašeho oblíbeného pití, takže na suchu opravdu nebudete a ani Vaši přátelé. Skvělý dárek, kterým určitě potěšíte své. Váš dodavatel kvalitních placatek. Specializovaný eshop s velkoobchodní nabídkou nerezových placatek a butylek různých typů a velikostí. Skladem 59Kč Včetně gravírování!


Duhová lesklá ocelová kapesní láhev s. Varianta látky bílá či oranžová. Součástí balení jsou dva panáky, nálevka a dárková krabička. Kromě klasických placatek nabízíme také atypické butylky v černé a modré barvě, s laserovým popisem je to vynikající kombinace.


Originální dárek - nerezová placatka s vlastní fotografií. Na placatku lze umístit fotografii, obrázek nebo text, max. Butylku na alkohol můžete využít na cesty, naplnit si ji vaším vlastním oblíbeným destilátem a vaše přátele jistě zaujmete netradičním potiskem. Zabalte si na cesty něco na zahřátí.


Gigantická placatka v dárkovém balení.

Malá nerezová placatka Petrův zdar s rybou. Uzávěr opatřen závitem spolu s pojistkou proti ztrátě víčka. Butylka je mírně zaoblená, aby přesně padla do náprsní kapsy a kopírovala tak tvar těla. Teď už můžete mít svou zdravotní dávku ranní slivovičky neustále při. Obje1ml, materiál:… více informací porovnat.


Hledali jste nerezová placatka ? Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Pohodlně ji schvováte do kapsy nebo do tašky či batohu. Stylová sada panáků pro vás a vaše neméně drsné kamarády!


Vyhoďte konečně broušený servis s jeleny po babičce a dejte si svůj oblíbený drink z této skleničky pro pořádné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky