čtvrtek 10. října 2019

Džbán na pivo s pípou

Skleněný džbán na pivo s pípou - litrů. Tenhle 5l skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek. Džbán se hodí na zahradní grilov.


Hledáte originální dárek pro pivaře nebo pořádnýho chlapa? Dvoulitrový džbán opatřený vodotěsným keramickým uzávěrem s kterým si může obdarovaný dojít na růžek pro pivo a doma pak uzávěr nahradit důmyslnou pípou (výčepním zařízením) s tlakovací pumpičkou pro zachování ideální pěny.

Pětilitrový džbán opatřený vodotěsným keramickým uzávěrem s kterým si může obdarovaný dojít na růžek pro pivo a doma pak uzávěr nahradit důmyslnou pípou (výčepním zařízením) s tlakovací pumpičkou pro zachování ideální pěny. Tenhle pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Montáž pumpičky s pípou nezabere ani vteřin a zvládne ji opravdu každý. Skvělý dárek pro milovníky točeného piva! Unikátní skleněný džbán na pivo s pípou - litrů je ideální pro domácí čepování piva.


Jednoduchý systém tlakování pomocí pumpičky, keramická zátka pro zabránění zvětrání, objem piv - best dárek pro muže! Objelitry (piva). V internetovém prodeji exkluzívně v našem obchodě!


Tenhle skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit.

Patentní uzávěr hrdla džbánu zajistí, že pivo nerozlijete. Parádní skleněný džbán na deset piv pro domácí čepování piva bude dárek, který určitě potěší každého pivaře! Keramická zátka prodlouží čerstvost a zabrání zvětrání piva, jednoduchá pumpička s pípou umožní snadné natočení do sklenice… Přečíst celý článek.


Originálný darček pre mužov - Sklenený džbán na pivo s pípou Aj keď by sa mohlo zdať, že nájsť originálny darček pre mužov nemôže byť nič zložité, častokrát sa stane, že mužovi kúpime niečo, čo ho síce poteší, ale žeby z toho vyskakoval od radosti sa nedá povedať. Dodáváme s návodem k použití. V případě zájmu je možné zakoupit pouze pípu na pivo nebo pouze sklěnený džbán na pivo. V prípade záujmu je možné zakúpiť len pípu na pivo alebo len sklenený džbán na pivo.


Tento pivný džbán je cesta, ako si priniesť domov z krčmy pivo a efektne si ho natočiť. Hodí se na pivo , víno i nealko nápoje na jakoukoli zahradní párty. Pohotovostní batoh se soudkem na pivo a pípou s nerezovým krýglem.


Dobrý dárek Pivní džbán s pípou. FREDY 2l Balení: samostatně, bez dárkového balení. Velký džbán na deset piv z tmavězeleného skla.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Přijdou kamarádi na zápas? Potřebujete prostě dostatek piva a nehodláte se spokojit s lahvovým? Zde naleznete pivní džbány ze skla i keramiky, které nejen bezpečně dopraví pivo od výčepu k vám domů, ale uchovají ho i krásně studené a čerstvé.

Retro džbán o objemu dva litry na pivo , nebo stáčené víno. Chcete vědět, co si oDávkovač na koktejly s pípou InnovaGoods myslí ostatní, jaké mají s produktem zkušenosti a jaké jsou na tento produkt recenze? Abyste si mohli doma vychutnat lahvové pivo v plné chuťové parádě, připravili pro vás naši designéři tři originální půllitry myBeer.


A na točené z hospůdky za rohem si skočte se. Džán na víno či pivo s motivem secesních hlav. Podrobnosti najdete v kolonce ZOBRAZIT DETAIL. Ručně odlito v naší cínařské dílně, broušeno, letováno, leštěno a patinováno, voskováno a znovu leštěno. Nakonec ošetřeno antioxidantem.


Toto zboží je zhotoveno v naší podkrkonošské rytecké dílně v Čisté u Horek. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky. Ideálně s platbou převodem a doručením na vaši adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky