pondělí 21. října 2019

Sušička prádla na pračku

Ušetřete místo – sušička prádla může stát na pračce. Mezikusy si hravě poradí s nedostatkem místa v domácnosti. Spojovací díl dovoluje umístění sušičky na pračku o hloubce větší než cm. Mezikus zvyšuje stabilitu obou spotřebičů, navíc mnohdy disponuje i praktickou výsuvnou policí.


Zvažujeme doma, že si pořídíme sušičku prádla a jediné místo, které připadá v úvahu na její umístění je stávající pračka BOSCH.

Je k tomu něco potřeba? A dá se takhle umístit na jakoukoliv pračku jakákoliv sušička ? Sušička se plní klasicky předem. Můžete ji proto i postavit na pračku a ušetřit místo.


Hodí se ještě i pro trojici. Mezikus SKS 2určený pro pračky a sušičky z řady Supreme Care (modely FSCR a HSCX) designově perfektně ladí se spotřebiči a nabízí snadnou instalaci bez nutného použití popruhu. Novou pračku máme cca měsíce a nedávno jsme se rozhodli přikoupit i sušičku.


Celková hloubka pračky je bez koncového převisu cm.

Ale nikdo si jaksi neuvědomil, že měřeno u podlahy je to jen 40. Mějte na paměti, že sušička většinou suší méně prádla , než pračka vypere. Budete muset prát např.


Ověřil bych si hloubku obou spotřebičů, aby nebyla náhodnou sušička hlubší. Umístit tedy dolů pračku a na ní sušičku. Z toho plyne, že je budete mít rozmístěné různě po bytě. Naproti tomu sušička prádla se dá v dnešní době pohodlně umístit na pračku , kam už by se stejně nic nevešlo.


Na rozdíl od praček mívají sušičky neprůhledná dvířka bubnu. K sehnání jsou také spotřebiče, které v sobě kombinují sušičku i pračku. Alternativou k bubnovým sušičkám je skříňová sušička , ve které se prádlo neotáčí, ale suší se zavěšené. Skříňové sušičky ale nejsou na českém trhu příliš.


Kapacita sušení se uvádí jako hmotnost vypraného prádla , které zvládne sušička pojmout v jedné várce. Nejen, že se nemusíte stresovat se žehlením, ale není potřeba se zdržovat s věšením prádla na balkon, půdu, po bytě na šňůry nebo snad dokonce venku. Prádlo je po sušení měkké, nemačká se a díky kapacitě kg usušíte vše najednou. Samostatná sušička prádla.


U kondenzační sušičky se zaměřte na to, aby její kapacita byla identická s kapacitou pračky.

Značka sušičky bude hrát roli ve chvíli, kdy ji budete chtít umístit na pračku. Podle prostoru, kde bude úzká sušička prádla umístěna, vybírejte z následujících typů. Patří mezi nejběžnější.


Sušák plný prádla doma překáží, navíc jeho kapacita pro celou domácnost často nestačí. Alternativu, která ušetří váš čas i práci, nabízí sušička na prádlo. Při jejím výběru vezměte v potaz několik základních kritérií. Především prostorové dispozice vašeho bytu, množství špinavého prádla v. Pokud chcete pračku se sušičkou dohromady, investujte do dražšího a kvalitnějšího řešení.


Nemusíte řešit, kam pověsíte prádlo, pokud ho máte hodně – nehledě na to, že sušák s prádlem většinou není vzhledný a překáží v místnosti. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky