čtvrtek 31. října 2019

Plastový sud 100 l

Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!


Sběr dešťové vody je skvělý způsob, jak ušetřit a neplýtvat. Proč zbytečně používat vodu z kohoutku, když na mnohé účely poslouží stejně dobře ta zadarmo. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem.


Plastový sud 100 l

Splňují také náročné požadavky pro styk s potravinami. Vyrobený z HDPE, ktorý dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom. Plastový sud s objemom 1l so skrutkovacím vekom s tesnením. Plastové sudy nabízíme pro zahrádkářské účely, do potravinářského, případně do chemického, elektrotechnickém či automobilovém průmyslu. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L -Ring (pevné víko, které nelze odendat).


Kónický plastový sud , l. Výhodou je jeho nízká hmotnost a vysoká odolnost. Určeno pro užitkovou vodu. Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.


Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. UH ventil, priemer max. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Ideální pro sběr dešťové vody z okapu, víko možno dokoupit zvlášť.


Sud (nádrž) na vodu ECOTANK 3l Tato opravdu. Sud je vhodný i pro použití v. Sud z odolného plastu s objemom 5litrov je vybavený v spodnej časti kohútikom. Práve využitím dažďovej vody výrazne ušetríte za vodu potrebnú napr. V hornej časti suda je plastové veko.


Najmä koniec leta a jeseň sa nezaobídu bez sudov a nádob v záhrade. Väčšina záhradníkov, ktorí majú veľa stromov láka vypáliť si svoje popadané ovocie, ktoré je najprv potrebné umiestniť práve do sudov. HDPE (vysokohustotného polyethylenu) s UN kódom - vhodný na potraviny a iné látky tak isto aj na chemické.


PLAST sud na víno 100L parafín, průměr 450x700mm. Sud se používá pro krátkodobé i dlohodobé uchovávání vína, případně pro kvašení a vření mladého vína. Potravinářský sud 1litrů.


Sudy na dešťovou vodu: do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky