pondělí 14. října 2019

Sklenice se jménem

Pokud nemáte žádné nápady na dárky, problém s tipem na dárek vyřešíte, pokud si objednáte dárkové sklenice s motivem na Vaše přání. Naše dárky se jménem na zakázku v podobě sklenice se jménem na zakázku jsou dárky praktické i originální současně. Můžete si vybrat dárky podle jména v podobě libovolné sklenice nebo hrneček se jménem , které vám na sklenice (vypískujeme) vybrousíme. Proto tyto sklenice lze běžně používat a dávat i do myček.


Sklenice se jménem

Protože víme jak je těžké vymyslet originální motiv, připravili jsme Vám tyto ukázky k inspiraci. Vaše dárkové sklenice k narozeninám (nebo k jinému jubileu nebo příležitosti) si můžete objednat jen jako sklenice se jménem , sklenice s textem (vtipnou hláškou) na přání nebo sklenice s popisem události. Na sklenice lze vybrousit jméno i jednoduchý obrázek.


Skleničky na víno se jménem na přání. CENA SKLENIČKY NA VÍNO JE VČETNĚ VYPÍSKOVÁNÍ JMÉNA. Pivní sklenice se jménem udělá manželovi, bratrovi, milenci nebo tchánovi jistě větší radost než ponožky. Muži získají u přítelkyň, manželek. Vinová sklenička s vypískovaným mužským jménem.


Sklenice se jménem

Máme pro vás jednoduché řešení – pivní půllitr na přání se jménem a motivem. Darujte originální sklenici se jménem k jakékoliv příležitosti. Vytvořili jsme nový design ve tvaru pískované šerpy se jménem , která navozuje slavnostní atmosféru. Pokud si přejete vytvořit etikety na sklenice s Vaším jménem a dalšími údaji, rádi Vám je na ně vytiskneme.


Doporučujeme kromě samotného kontaktu přidat i nějaké další údaje, například do kdy med spotřebovat, nebo jeho hmotnost. Jak objednat zboží Na jiné než uvedené druhy sklenic, na broušení obrázkových motivů, delších textů, dárkového balení a expresní výrobu se tato slevová akce nevztahuje. Aktuální provoz e-shopu s ohledem na nařízení vlády.


Sklenice se jménem

Nabízíme výrobu originálních sklenic, dárky pro vaše blízké, zákazníky nebo zaměstnance, půllitry se jménem , džbánky, vázy, karafy, svatební sklenice , maturitní skleničky nebo hrnky na kávu, které dekorujeme přímo v naší dílně. Kvalitní med je jednou z nejplnohodnotnějších potravin. Etikety na sklenice s medem se jménem. Tím spíše, je pro včelaře důležité, aby ji prodával v co nejvyšší kvalitě.


Nedílnou součástí obalu na med je etiketa, ve které se kupující dozví veškeré potřebné informace nejen o medu. Ten může být navíc originální ještě i tím, že si ponese jméno toho, komu dárek budete kupovat. Každý pivař, který miluje orosenou a studenou sklenici vychlazeného piva a pocit, jak se jeho rty dotknou okraje sklenice , a oni ucítí tu známou příchuť v ústech, pochopí, že se jedná o dárek, který potěší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Sklenice se jménem

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.


Letní osvěžení z této krásné sklenice. Vem si ji sebou na každou grilovačku nebo párty a nemusíš se bát, že ti někdo vypije tvůj drink! Svatební dekorace) Hodnocení produktu:. Pokud ne, udělejte to prosím během objednacího procesu.


Potom můžete sami zadat heslo. Pokud registrace proběhla, můžete se přihlásit pomocí e-mailové adresy a hesla Pokud jste si jisti, že jste se do našeho e-shopu registrovali, ujistěte se prosím, že nedošlo k překlepu při zadávání údajů. Jméno je pod glazurou a tak se neodírá a ani nesmývá. Výrobce Český porcelán Dubí. Při objednávce prosím napište do oddílu Komentáře k Vaší objednávce umístěného dole v objednávkovém formuláři jméno, které si přejete mít na hrníčku.


Chystáte li svatbu a zapoměli jste na svatební přípitkové sklenice , skleničky na svatbu se jménem , monogramem, datumem, nebo slavíte stříbrnou nebo dokonce zlatou svatbu, tak u nás firma Petr Bílek zakázkové rytí skla vám jistě na poslední chvíli pomůže vyřešit vaši nepříjemnou situaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky