středa 16. října 2019

Závěsný systém na obrazy

Vítáme Vás na našich stránkách věnovaných závěsnému systému pro obrazy. Montáž zvládne kdokoliv, budete potřebovat jen vodováhu, vrtačku a šroubovák. Nemusíte být milionáři, abyste si mohli domů koupit profesionální závěsný systém. Závěsný systém na obrazy.


Jednoduchý závěsný systém pro Vaše obrazy. Také nám můžete zavolat nebo zaslat poptávku a my Vám s výběrem závěsného systému na obrazy poradíme.

Galerijní lankový závěsný systém na obrazy. Obrazový závěsný systém je vhodný nejen pro galerie a veřejné prostory, ale i pro domy a byty milovníků umění kteří často mění umístění obrazů. Stahněte si leták s podrobnými cenami!


Závesný systém na obrazy STAS. Vešanie obrazov nebolo nikdy jednoduchšie! Ponúkame kompletnú škálu závesných systémov, ktoré Vám umožnia jednoducho a rýchlo vešať obrazy v každej situácii. Možnosti sú nekonečné, naše patentované. Nejprodávanější systém na věšení obrazů, vhodný jak pro galerie, tak k Vám domu.


Už žádné díry ve zdi, ohnuté hřebíky.

Přitom metr koupíte jen za pár stovek. Tento závěsný systém od společnosti r. STAS vyrába moderné lišty pre závesné systémy, na ktoré môžete pomocou laniek a háčikov vešať rôzne predmety, nie len obrázky. Vešajte Vaše výtvarné diela, obrázky, rámy a rôzne dekorácie jednoducho a flexibilne! Naše patentované závesné systémy môžeme rozdeliť do dvoch hlavných.


Přemísťujete občas obrazy na stěně? Jsou na stěnách cenné tapety, malby a podobně? Vadí Vám nesutálé opravy po hmoždinkách a hřebíčcích? Použijte závěsný obrazový systém ! Click rail - závesný systém na obrazy. CLICK RAIL systém je variabilný závesný systém na elegantné vešanie obrazov.


Je určený pre domácnosti i kancelárie, s uchytením lišty na stenu. Lištu pripevníte na stenu jednoducho, v krokoch. Pokud potřebujete uchytit obraz , plakát či pouhý papír s důležitými poznámkami na zeď a chcete to provést elegantní a vůči stěně nenásilnou formou, je pro vás závěsný systém Exporail tím pravým řešením.


Nebudete potřebovat žádné silné hřebíky, nijak si nepoškodíte barvu nebo tapetu na stěně a při instalaci. Top rail - závěsný systém na obrazy. TOP RAIL systém je variabilní závěsný systém na elegantní věšení obrazů přímo na strop, bez potřeby svislých stěn.


Artiteq pro zavěšení obrazů bez vrtání do plochy stěny.

Twister Click2Fix lze doplňovat bez nutnosti úpra. Obecně se jedná o hliníkové profily s kolejnicí, ve které je uchycena kotva s perlonovým nebo ocelovým lankem, na kterém jsou pomocí škály specifických háčků zavěšeny obrazy. Každý závěsný systém na obrazy. Pro nástěnný i stropní závěsný obrazový systém je použita elektrická lišta Volt vedená přímo lištou, což umožňuje. Do Vaší galerie jsme schopni na zeď nanést barvu, na které se pak dají zavěsit obrazy.


Obrazy tedy drží tam kde kam je přiložíte, před zákazníkem je můžete libovolně sundavat a. Obrazový závesný systém alebo galerijný závesný systém je vhodné a praktické riešenie pre akékoľvek priestory, kde sa častejšie menia obrazy paday loan. Jedinečná umělecká díla si zaslouží také jedinečný závěsný systém. Z nepořádku na podlaze je pořádek na stěně. Zahradní nářadí na jednom místě O své zahradní nářadí už nebudete zakopávat.


Jen co byl originál TRX závěsný systém uveden na trh začalo několik firem produkovat kopie tohoto produktu, avšak za použití méně kvalitních materiálů a komponent, nemluvě o komfortu cvičení na nich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky