čtvrtek 24. října 2019

Kovové palety

Vyrábíme certifikované skladové a přepravní palety , bedny, kontejnery a ocelové konstrukce. Také navrhujeme a vyrábíme individuálně řešené konstrukce pro fotovoltaické systémy. Výroba a vývoj prepravných paliet.


Prepravné palety , špeciálne palety , kovové palety pre automotive, karosárske diely, podvozky, sklá, nápravy. Palety jsou opatřeny atestem.

Ohradové palety mají vysokou odolnost a jsou velmi dobře stohovatelné. Lze je využít pro celou řadu skladování zboží a výrobků. Kovová paleta na výkovky. Výšku a nosnost palety lze upravit dle požadavků odběratele.


Pro naše zákazníky vyrábíme kovové palety z válcovaných profilů vlastní výroby. Výrobek je pevné a odolné konstrukce a je určen do provozů, ve kterých jsou kladeny velké nároky na odolnost a výdrž palet, jsou tedy vhodnou alternativou pro dřevěné a. EUR, palety EPAL, palety kovové , plastové, dřevěné nebo jednorázové. Nabízíme palety typizovaných i atypických rozměrů.

Zaoberáme sa výrobnou činnosťou a dodávaním rôznych prepravných obalových prvkov využívaných pri exporte Vašich produktov zo závodu, vnútropodnikovej výrobnej logistike, či skladovom hospodárstve vo Vašej firme. Nové, použité světlé a tmavé. Dřevěné palety různých rozměrů.


Production and development of transport pallets. Transport pallets, special pallets, metal pallets for automotive, car body parts, chassis, glass and axles. Jsou proto vysoce efektivním řešení pro Vaše skladovací a výrobní prostory. Pokud si nevyberete z naší nabídky, jsme schopni vyrobit kovové palety a kontejnery přesně dle přání zákazníka. Tyto palety dokážeme kompletně vyrobit s širokým spektrem použití a variabilitou provedení.


Dále se jedná o logistické kovové palety určené pro přepravu a manipulaci s. Tyto palety , ať už kovové , plastové či dřevěné slouží ve všech firmách které vyrábějí nějaký výrobek, který je potřeba přemístit, uskladnit, či dodat k zákazníkovi. Predná strana je otevárateľná, zaistená zámkami a dno boxov je drevené. Pokud máte dotaz, nebo chcete odeslat objednávku, kontaktujte nás. I palety mohou nabývat mnoha podob. Přesvědčte se o tom v naší široké nabídce produktů.


Jsme si jisti, že najdete to, co potřebujete. Bohužel jsme museli vypnout platbu dobírkou, dopravci přestali přijímat platby hotově i kartou z důvodu vlastní bezpečnosti a nutnosti pokračování svých služeb. U nás naleznete širokou nabídku vybavení pro průmyslové podniky, státní organizace, školy, firmy, obce aj.

Zajišťujeme vybavení dílen, skladů a šaten. Jsou konstruovány, aby došlo k maximálnímu využití prostoru, a proto jdou volně stohovat. Můžete vytvářet velmi širokou škálu různých variant a tvořit tzv. Běžně tyto palety pojmou – ks osobních pneu. Ocelové palety NEO mají spoustu variant v závislosti na rozměrech či typu dna (plech, děrovaný plech, síto nebo pouze jekly).


Contacte con las empresas directamente. Můžete tak vybírat z ohradových palet otevřených ze dvou či čtyř stran, standardních i síťovaných, se sníženou nebo se sklopenou bočnicí a v. Náš výrobní program je zaměřen především na výrobu kovových přepravních palet určených pro logistické procesy. Tyto kovové palety se převážně používají v automobilovém průmyslu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky