pátek 25. října 2019

Eta sušička ovoce

Připravte si zdravou svačinu nebo zásoby na zimu. Díky nastavitelné teplotě poskytnou vhodné podmínky pro nasušení takřka jakékoliv potraviny. Objevte kouzlo sušení potravin s ETA FRESA.


Nemáte místo v mrazáku, a přesto si chcete uchovat potraviny plné vitamínů? Vyzkoušejte zdravý způsob konzervace potravin v podobě sušení pomocí teplého vzduchu. Máte doma spoustu ovoce a zeleniny z vlastní zahrádky?


Skvělým způsobem, jak si uchovat vaši úrodu po celý rok, je sušení. Domácí ingredience dají vašemu vaření šmrnc a dokonalou chuť i mimo období jejich sklizně. Navíc je můžete mlsat jen tak. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Je ideální pro sušení ovoce , zeleniny, masa, hub nebo bylinek. Klíčovými vlastnostmi je rychlé sestavení, jednoduché ovládání a snadná údržba. Když se máme bavit o velikosti sušiček ovoce , nebudeme tím myslet úplně rozměry jako například průměr nebo výšku přístroje. Velikost sušiček potravin se ve specifikacích nejčastěji určuje počtem plat, kterými sušička disponuje.


Zpravidla se jedná o pět plat, počet se však může lišit výrobcem i provedením. Testy sušiček ovoce (potravin) – vítěz testu nejlepší sušička na ovoce. Hledáte, která sušička ovoce je vítězem testu. Přečtěte si hodnocení nejlepších sušiček ovoce (potravin) dle německého Testberichte. Víceúčelová sušička ovoce ETA Fresa: sušička nabízí obrovskou škálu možností, co v ní sušit, od klasického ovoce po na plátky nakrájené maso, dále se můžete očekávat přítomnost časovače s krokem po jedné hodině.


Dokáže připravit RAW stravu, domácí jogurt, usušit maso i bylinky. My jsme se rozhodli ji pro vás otestovat. ETA Vital Air zvládá mnohem víc.


Protože je sušička ETA FREYA vybavená ochranou proti přehřátí, můžete ji bez obav nechat zapnutou celou noc. Snadné sestavení a jednoduchá obsluha. Délka napájecího kabelu je m. Příkon přístroje je 2W. Náhradní díly na sušičky ovoce ETA.


Dodáváme náhradní díly na sušičky ovoce ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem. Sušicí síta je v případě. ETA jako jsou motory, síta, talíře, topná tělesa, ventilátory, víka a další náhradní díly.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vysušte si doma kousky ovoce , plátky zeleniny, houby či bylinky. Sušené ovoce je lehce stravitelné a rychle dodá tělu novou energii. Sušené potraviny jsou velmi trvanlivé, čímž se stávají velmi praktickými i při delším cestování. Na přípravu ovoce či zeleniny na sušení si vyberte elektrické kráječe z naší.


Veškeré informace o produktu. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky