čtvrtek 17. října 2019

Jaké hrnce na indukci

Závěrečné hodnocení nejlepších hrnců na indukci a doporučení. Stále nemáte jasno v tom, jaké hrnce na indukci budou pro vás ty pravé? Z hlediska poměru ceny a kvality u mě zvítězily hrnce na indukci Blaumann Gourmet Line. Musím přiznat, že nerezové hrnce mi zkrátka vyhovují nejvíce.


Existuje nějaký snadný způsob, jak zjistíte, zda je jsou vaše hrnce nebo pánve použitelné pro indukci ? Pokud přiložíte ke dnu nádoby magnet a ten tam drží, dokáže indukční deska vaše nádobí zahřát.

Případně hledejte na výrobku symbol indukce. Fungují tedy všechny hrnce a pánve na indukční varné desce? Jaké materiály vyhovují? Litina různého složení tvoří tělo nádobí. Je odolná, rovnoměrně se zahřívá, dobře udržuje teplo a na indukci funguje výborně.


Z litiny je jak masivní nádobí. Obecná informace, jak se doma přesvědčíte o vhodnoosti použití svého nádobí. Hrnce na indukci v našem obchodě.


V naší nabídce najdete indukční hrnce od českého výrobce Kolimax.

Koupíte jak jednotlivé hrnce na indukci nebo celé profesionální sady. Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Vyberte si krásné kousky, co. Vaření na indukční desce je praktické, rychlé, bezpečné a velmi úsporné.


Nemůžete však použít každý hrnec na indukci , musíte mít speciální indukční nádobí. Kvalitní nerezové hrnce jsou odolné, ideální do myčky nádobí, mají dlouhou životnosti a velmi dobře drží teplo při vaření. Nejlepší hrnce z tohoto materiálu jsou i velmi dobře cenově dostupné, takže můžete mít doma kvalitu za rozumnou cenu od dobrého výrobce.


Holky poradíte, jaké máte osvědčené nádobí na indukci ? Myslím tím, jaký materiál, povrch. Tefal Ingenio a wok Green pan papiňák mi na indukci jde, takže to řešit nemusím a zbytek asi zatím pořeším normálními smaltovanými hrnci za pár stovek - na indukci taky jdou a já v nich vařím ráda na polévky, knedlíky apod. Jinak na indukční desku můžeš dát nerez (pozor ne všechen nerez je určen pro indukci , záleží na slitině - poměru kovů), smalt nebo litinu. Jednoduchým pomocníkem je magnet, nádobí u kterého reaguje magnet (samozřejmě jde o dno) je na indukci vhodné. Jak esmeralda podotkla, některé hrnce a kastroly pracují i na indukci.


Chodila jsem nakupovat s magnetem v kapse Ale musím říct, že co na indukci 1 pracuje jsou litinové smaltované (důležité kvůli sklokeramickému povrchu) hrnce s rovným dnem, které navíc mají i jiné kvality! Jsou to podle mého nejlepší a. Ahoj, já na indukci vařím v nových nerez zn. Fagor - konvici na vodu, grilovací pánev a dva hrnce kombinující klasické, papiňák a napařovač, můžu vřele doporučit. Vok pánev mám Tefal, palačinkovou pánev Tescoma.


A když vařím knedle nebo naopak menší porce tak používám obyčejné smaltované, taky stačí.

Na druhou stranu jsou odolné, lze je mýt v myčce, nezadržují pachy a jsou vhodné i na indukci. Jediný zápor je, že jsou hrnce křehké. Titanové – Pořizovací cena hrnců je vyšší a nejsou vhodné do myčky. Radíme se s výrobci: Na slovíčko o Fabini nádobí.


A jak je udržovat, aby vám sloužilo roky? Poté stačí přikupovat hrnce dle potřeby. Dnešní nabídka hrnců je opravdu obrovská.


Snadno si vyberete i nádobí na indukci a jiné typy varných ploch. Destiny, skleněné pokli. Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí!


Kompletní sortiment české litiny. Video € 3(vrátane DPH) Na sklade Kúpiť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky