středa 23. října 2019

Japonské nože

Vstúpte do klubu výnimočných. Nippon Knives vám ponúka vstupenku do klubu 50. Originální japonské kuchyňské nože MAC.


Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design. K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského města Seki City. Jejich prvotnim znakem je velmi nizký uhel nabroušení čepele, obvykle okolo stupňů.

Pro srovnání, evropské kuchyňské nože jsou obvykle broušeny pod úhlem stupňů. V nabídce jsou špičkové japonské nože Miyabi na zeleninu, na maso, na chléb atd. Sekiryu Sashimi Knife Lux – Skladem. VG 1 AUS Bohler N690.


Japonský nůž na Sashimi. V nabídce naleznete také kapesní zavírací nože s ozdobnou damaškovou ocelí. Kvalitní japonské kuchyňské nože , brusné kameny, příslušenství.


Unikátní design a pravá japonská kvalita, to jsou nože MINOVA.

KYUSAKICHI, to jsou kuchyňské nože z exkluzivního materiálu, nožířské oceli ZDP-1o tvrdosti HRC. Kompletně ruční výroba probíhá v továrně Yoshida Hamono, v japonské prefektuře Saga. Nejsou náročné na údržbu. Pokud hledáte nože vyrobené z těch nejlepších materiálů, které se minimálně tupí, rozhodně si prohlédněte námi nabízené japonské kuchyňské nože. Investice do jejich pořízení nebudete litovat.


Vyskúšajte super ostré japonské nože KAI. Damaškové kuchynské nože a sady kuchárskych nožov, brúsky na nože či nože na sushi. Kvalitné japonské kuchynské nože sú neoceniteľným pomocníkom v každej kuchyni. Nože máme skladom a dodáme Vám ich rýchlo. Lacná doprava od Eur a vernostné zľavy až do.


Damascénské nože od firmy Yaxell jsou nejen čím dál oblíbenější mezi hobby kuchaři, ale používají je rovněž i špičkoví kuchaři v hotelích a restauracích po celém světě. Zaručují nejvyšší ostrost a odolnost proti skvrnám a rezivění. Největší výběr japonských potravin v ČR! Nože KAI-KAI Corporation se sídlem ve městě Seki japonsko, má tradici více než 1let, specializuje se na nože a příbuzné výrobky výjimečné kvality, ostrosti a trvanlivosti je dnes absolutní světovou jedničkou ve výrobě kuchyňských nožů. Vynikají perfektním ostřím, odolností a tím i dlouhou životností.


Spoléhají na ně především profesionálové. Profesionální kuchařské nože Tojiro si získaly oblibu v mnoha domácnostech, vřele. Preto sa tieto japonské nože považujú za najviac vyvážené a harmonické.

Nájdete u nás kratšie aj dlhšie japonské santoku s rôznymi rukoväťami od plastových až po drevené. Hlavní předností tradičních japonských nožů je jejich neobyčejná ostrost. Jedinečný soulad kvality a designu od nejlepších japonských nožířů.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Treba si však uvedomiť, že používaním sa každý nôž pomaly otupuje.


Je to jeho prirodzená vlastnosť. Je však na nás, aby sme mu opäť prinavrátili jeho najdôležitejšiu vlastnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky