pátek 11. října 2019

Pračka beko horní plnění

Pozitivum těchto pomocníků není pouze v šetření místa, ale zároveň i možnosti pohodlnějšího plnění shora, které vás ušetří namáhavého ohýbání. S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pračka plněná shora nebo zepředu? Při výběru byste měli hledět především na své pohodlí, dobré prostorové řešení a také na praktičnost výsledné volby. V čem je lepší plnění pračky zepředu?


Obecně se dá říct, že je na trhu výrazně menší výběr praček se sušičkou, než kdybyste kupovali pračku a sušičku zvlášť. Převážně najdete pračky se sušičkou s předním plněním, přesto se ale na trhu najde i pár modelů s horním plněním. Jaké jsou tedy výhody a nevýhody těchto. Oba mají svoje výhody i nevýhody, vyberte si tu, která vám více vyhovuje: Horní plnění. Prostorově méně náročné, hodí se do stísněných prostor.


K vložení nebo vytažení prádla stačí jen volný prostor nad pračkou. Nemusíte se tolik ohýbat. Zvolte si nejvhodnější prací program a dobu, jak dlouho bude pračka prát!


Pokud se rozhodnete pro pračku s horním plněním, je pro vás výhodou její rozměr. Výhodou však je, že ji můžete postavit téměř jakkoliv ke stěně – záleží na vás, odkud si zvolíte přístup, jak vám to je pohodlné. Funkce předpírka, čištění bubnu. Obě varianty mají své výhody a nevýhody, záleží vždy jen na vás a vaší domácnosti. Opatřena dětským zámkem proti nechtěnému otevření v průběhu praní.


S-shape boční stěny pro zvýšení stability pračky. Nový vzorek bubnu AquaWave pro šetrnější praní. V katalogu nemáme podrobnější informace o pračky horní plnění. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Možnost nastavení času, kdy se pračka spustí. Přední plnění Typ Způsob plnění. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Pračka beko horní plnění

Celková šířka tohoto výrobku dosahuje cm. Díky vrchnímu plnění je vkládání špinavého prádla pohodlné a praktické. Otevírání dveří bubnu je měkké, extra kolečka se pak hodí pro snadné přesouvání pračky. Uspokojí i hodně náročné domácnosti a uživatele. Odložený start je funkce umožňující nastavení spuštění pračky se sušičkou v přesně určený čas.


Fuzzy Logic na základě množství vloženého prádla upraví množství vody. Označováno také jako váhová automatika či množstevní automatika. Kapacita praní je typicky až kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky