pátek 4. října 2019

Skříňka do koupelny vysoká

Skříňka do koupelny vysoká

Pořiďte si do koupelny praktickou vysokou koupelnovou skříňku: oblíbená je bílá v lesku, nebo wenge. Nábytkové nožičky pod skříňku nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Ať již úzká skříňka do koupelny nebo vysoká koupelnová skříňka , na stěnu nebo pod umyvadlo, se zrcadlem nebo pro lékárničku: koupelnové skříňky existují v mnoha provedeních a pro nejrůznější potřeby. Koupelnová skříňka vysoká nabízí praktické řešení pro úložné prostory.


Skříňka do koupelny vysoká

Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. V jednoduchém a univerzálním stylu typickém pro sérii Rekor zaoblené hrany čelních ploch ladí s tvarem sanitární keramiky Rekord. Praktický a ergonomický je integrovaný úchyt. Závěsná skříňka poskytuje šikovný prostor pro ukládání věcí a tím, že ji lze zavěsit na zeď, šetří místo v koupelně.


Koupelnové skříně bývají úzké, proto se lehce vejdou i do menších koupelen. Stačí si vybrat ze širokého výběru skříněk od různých výrobců a těšit na nový design koupelny. Skříně se hodí i do relaxačních center, masážních a kosmetických salónů.


Výrobci vám opět nabízejí moderní skříně do vaší koupelny. Vaše menší ratolesti si tak jednoduše dosáhnou pro ručník ve spodní části. Uzká skříňka koupelnová si zajisté získá Vaši pozornost a oblibu! Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě.


Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. BYRON, skříňka vysoká nad WC či pračku 0 bílá.


Skříňka do koupelny vysoká

Doprava po celé ČR zdarma. Tato vysoká koupelnová skříňka má dostatek úložného prostoru a navíc ve spodní části má koš na prádlo. Již si nemusíte kupovat samostatný koš na prádlo, ale budete ho mít. Bílé lakované boky i čela, lesk.


V nabídce je i rozměrově stejná skříňka s vyjímatelným košem na prádlo (označení PROV50K) ve spodní části skříňky. Skříňka je dodávána smontovaná, rychlá. I přesto, že je skříňka užší než její starší sestra modelu 43 rozdíly ve velikosti úložného prostoru jsou pouze minimální. Boky i přední plochy jsou v provedení lamino mat. Součástí dodávky jsou úchytky.


Tato koupelnová skříňka má poličku za horními dvířky a jednu poličku za spodními dvířky. Kdo by nechtěl mít koupelnu jako jednu velkou oázu klidu a relaxace. Aby tomu tak skutečně bylo, pořiďte si praktické skříňky do koupelny , které schovají vše, co by mělo cizím očím zůstat skryto. Vysoké skříňky zase přináší do koupelny další úložný prostor, kterého není nikdy dost.


Detailně si zaměřte svůj prostor. Sáhnete spíše po sólo koši na prádlo, nebo. Palisandrová skříňka do koupelny Kraft se vyznačuje vysokou stabilitou, pevností a především dlouhou životností. Koupě této masivní koupelnové skříňky bude pro Vás investicí na celý život.


Skříňka do koupelny vysoká

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce. Skvěle se hodí do každé koupelny. Dvířka s možností oboustranné montáže a výplní z matného bezpečnostního skla.


Závěsná doplňková skříňka , vysoká. Vysoká voděodolnost, dokonalé zpracování hran. Nabízíme širokou paletu struktur povrchu (viz vzorník). Hrany jsou opatřeny kvalitní PVC hranou odolnou proti poškrábání, ťuknutí a pod.


Na výběr pravostranné či levostranné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky