čtvrtek 17. října 2019

Robot na těsto

Vyberte si podle materiálu ten správný kuchyňský robot. Celokovový hnětač na těsto je mnohem odolnější než plastový. Mísy mohou být vyrobeny z lehce opotřebovatelného plastu nebo odolnějšího skla či nerezu. Hmotnost kuchyňského robota a objem mísy.


Při výběru se dívejte i na hmotnost a objem. Hnětení, Mlýnek na maso, Strouhání.

Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Dobrý den,chci se zeptat,včera jsem zkusila udělat nové těsto od osv. Hanzelkové,dělala jsem ho poprvé a také robot na těsto jsem zkoušela poprvé.


Ale bylo řidší,musela jsem přidat mouku a radši jsem dopracovala ručně. Tu nelze do takového přístroje zabudovat, lze ale zajistit, aby se robot nemohl zapnout v době, kdy není správně sestaven. V době, kdy není připraven k provozu, ho tedy děti nemohou zapnout a ublížit si s ním. Navíc byste si měli ohlídat i uložení jeho příslušenství na bezpečné místo.


V úrovních lze jeho provozní rychlost přizpůsobit roli.

Tak může optimálně působit na každé těsto , ať už je to těsto na suchar, chléb nebo kynuté těsto. Také vyšlehané smetany nebo sněhu z. Dalším rozhodovacím faktorem je množství prostoru ve vaší kuchyni. Ve velké kuchyni, kde může být robot permanentně na kuchyňské desce a není problém s úložným prostorem, není moc co řešit. Propadák, nic vůbec, nechci už to ani vidět. Třeba menší dávku šlehačky mi vůbec robot neušlehal.


Těsto na pizzu horko těžko zpracoval. Přijde mi to všechno podobné, jak kdyby montované stejně někde v jedné hale jenom s jinou. Miesenie, Mlynček na mäso, Lis na citrusy. Stavte sa osvedčenú klasiku Bosch a už sa nebudete musieť trápiť kvôli nekvalitnému cestu.


Robot s bohatým príslušenstvo sa stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Robot má navíc v balení má DVD s recepty. Je vhodný do všech kuchyní a cukráren.


Kuchynský robot Profi Plus steel grey WMF. Pak zapnu robot na vysoký stupeň a nechám pořádně točit.

Systém pro rychlé uvolnění umožňuje volitelně upevnit na kuchyňský robot hák na těsto , hnětací hák nebo metlu na sníh pro různé účely od bílkového sněhu, přes piškotové těsto až po těsto na chléb. Tělo robotu je v nerezovém provedení. Kuchyňský robot OptiMUM v elegantním provedení.


Součástí balení jsou dvě mísy z nerezové oceli o objemu litrů a menší o objemu litrů. Před zařízení položte nádobu na těstoviny. Spusťte robot otočením voliče rychlosti (5) na stupeň až 7. Kousek po kousku vkládejte těsto do plnicí trubice a zatlačte ho přítlačným pístem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky