úterý 1. října 2019

Spotřeba myčky

Spotřeba myčky

Pro výběr myčky jsou kromě ceny nejdůležitějšími faktory rozměry (šířka), kapacita, hlučnost, spotřeba vody a elektrické energie. Většině lidí však v rozhodování pomůže již zjištění, kolik času jim přístroj ušetří. Líbí se nám velký objem vnitřního prostoru, který pojme až sad nádobí. Pokud uvážíme cenu této myčky , jsou to. V konečném důsledku jsme také porovnávali technické parametry jako je energetická třída, spotřeba elektrické energie a vody, účinnost sušení, velikost či hlučnost.


Výhodou byli jistě nadstandardní funkce a vybavení, včetně nabízených programů. Tak pojďme na to, tohle jsou podle nás kvalitní myčky nádobí. Když už víte rozměry a typ myčky , tak se můžete posunout k dalším důležitým parametrům. Které parametry jsou důležité při výběru myčky ? Rozhoduje hodně věcí – například počet sad nádobí, spotřeba , rychlost mytí, počet programů a hlavně funkce navíc, které zpříjemní mytí.


K energetické třídě se váže i spotřeba myčky. Wh ročně, energeticky náročnější i dvojnásobek. Když se rozhodnete, že si myčku pořídíte, musíte si být jisti, co od ní budete chtít, co by měla umět a kolik na to můžete vyčlenit finančních prostředků. Když to srovnáte s mytím v ruce na jeden mycí cyklus, tak je spotřeba myčky pouhých litrů, oproti litrům vody při ručním mytí. Různé myčky spotřebovávají jiné množství vody, zjistíme, jaká je spotřeba v litrech.


Spotřeba je udávána jako roční průměrná s 2mycími cykly. Jedná se o běžnou myčku na nádobí, tj. Recenze, Zkušenosti a Test ⭐ poradí, jak vybrat levné, kvalitní a ověřené produkty. Testy myček nádobí, recenze a vaše.


Vychází z 2standardních mycích cyklů za rok. Myčky nádobí můžeme dělit do dvou skupin, na vestavné a volně stojící. Volně stojící myčky jsou designově dělané tak, aby mohly stát kdekoliv v prostoru a přitom jej nijak nenarušovaly. Nemají žádnou odhalenou stranu, kterou.


Vestavné myčky nádobí – jsou pevnou součástí kuchyňské linky. Je dobré s nimi počítat při rozvržení kuchyně. Zapomeňte na mytí hrnců a pánví. Do většiny se jednoduše nevejdou. U volně stojících myček hrnce a pánve není nutné mýt rukou.


Dalším rozdílem je spotřeba vody. Přenosné a zabudované myčky spotřebují přibližně litrů. Stolní myčky použijí přibližně litru vody.


Spotřeba myčky

Skutečná spotřeba energie bude záviset na tom, jak je spotřebič používán. Při ručním mytí stejného množství nádobí (sad) je ale jako průměrná spotřeba uváděno a více litrů. Základem programové výbavy každé myčky je volba teplot. Jak zvolit teplotu mytí?


Pomůžeme vám najít kompromis mezi cenou a spotřebou. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat myčku. Chtěla jsem se tímto zeptat, čím to je, že když jsem tuhle variantu zkoušela, tak po nalití leštidla do myčky vydrželo pouze dva dny? Vždy po každodenním mytí jsem to leštidlo musela doplňovat po dvou dnech.


Proto jsem tuto variantu zavrhla a přešla jsem na tablety, protože spotřeba leštidla byla velká a dost drahá. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Od toho se také odvíjí kapacita, tedy kolik nádobí se do myčky vejde. Kapacita užších myček je cca až sad nádobí, u myček 60cm je kapacita až sad nádobí. Podle množství nádobí, které umýváte zvažte jak velkou myčku si vyberete.


Do testu myček byly vybrány nejrozšířenější volně stojící modely o šířce cm. I mezi levnými myčkami na nádobí se dají najít dobré kousky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky