úterý 19. prosince 2017

Vinotéka domácí

Domácí VINOTÉKY, domácí vinotéka E-SHOP. E-shop domácí vinotéky nabízí špičkové modely chladniček na víno předních světových výrobců. Naleznete zde celou řadu vinoték od malých domácích, po velkokapacitní určené pro gastronomii, nebo dlouhodobou archivaci. KF Jednozónová domácí vinotéka v praktickém černém provedení.


Vinotéka má pouze jednu chladící zónu.

Lahve se ukládají na dřevěné rošty,. Jednozónová vinotéka domácí je vhodná pro milovníky jednoho druhu vína, protože umožňuje nastavení pouze jedné teploty. Skladování a uchování vína ve skvělé kondici již pro vás nebude žádnou starostí, vyberte si z naší originální nabídky domácích vinoték, od těch jednodušších, až po kombinované, kde lze nastavit dokonce několik zón s různými teplotami.


K naší exkluzivní nabídce lahodných vín jsme pro vás připravili i možnost, jak je řádně skladovat a mít je vždy při ruce. Ano, jde o termoelektrické vinotéky, díky kterým se vám již nestane, že by vaše oblíbené víno nemělo pro vás tu ideální teplotu. Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců.


Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem!

Výhody této vinotéky jsou tichý cho nízká spotřeba a elegantní provedení. Na co jiného si pořídit domácí vinotéku než na víno. Ty nejmenší kinotéky zvládnou pojmout až lahví vína. Pokud chcete kinotéky větší, můžete mít až s kapacitou – 1vín.


Před výběrem vinotéky dopředu určete místo, na které bude vinotéka umístěna. Každá vinotéka má zabudovaný. Jaký typ se hodí právě pro vás?


Cílem domácích vinoték je dosažení optimální podmínek pro skladování (stejných nebo ještě lepších než v klasickém vinném sklepě). Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Neznamená to ovšem, že se nejedná o kvalitní model. Jako doplňkový sortiment můžete zakoupit dárkové zboží, užitkovou a dekorační keramiku, různé boxy a tašky na víno. K vínu na slané pochutiny – domácí brambůrky, oblátky, tyčinky a různé druhy oříšků.


Milovníkům sladkého nabízíme široký výběr kvalitních čokolád. Designové mašinky z Německa. Doprava zdarma téměř na všechno. Většina vyskladněna do hodin.

Oddělující přepážku mezi oběma zónami je možno vysunout. Popis: Velmi tichá domácí vinotéka se dvěma oddělenými teplotními zónami pro červené a bílé víno. Elegantní osvětlení vnitřního prostoru a dřevěné rošty pro uložení až lahví vína.


Představujeme Vám francouzské domácí vinotéky té nejvyšší kvality. Objevte značky Avintage, Climadiff a La Sommelière, které jsou největšími specializovanými výrobci vinoték ve Francii. Vitríny na víno a domácí vinotéky s chlazením.


Každý, kdo má víno opravdu rá pro něj chce to nejlepší. Nepatříte-li k vlastníkům sklípku, pak se vám k tomuto účelu bude hodit vinotéka , případně vitríny na víno. Dvouzónová domácí vinotéka s kapacitou až na lahví je díky odděleným teplotním zónám vhodná jak pro červené, tak pro bílé víno. Díky velmi tichému chlazení kompresorem vás.


Volně stojící vinotéka Guzzanti GZ 1vybavena dřevěnými policemi, do kterých je možné uložit až 1lahví. Přístroj má stabilní chlazení, díky kompresoru a eko chladivu R600a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky