čtvrtek 14. prosince 2017

Termohrnek sagaform

Pro venkovní i domácí použití. Mít termohrnek , který nám na cestách, v pracovním či studijním procesu udrží nápoj dlouho teplý se stalo trendem. Sagaform termohrnek To Go mug 4l 0. Odnímatelné víčko s posuvným uzávěrem.


POZOR - posuvné uzávěry nemají těsnění - určeno k přepravě nápojů ve vertikální poloze.

Dodáváno v papírové dárkové krabičce.

Po té se otevře otvor na pití. Termohrnek je z nererové oceli a víčko je plastové. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Obecně se dá říci, že teplota nápoje v termohrnku klesá (nebo stoupá) až × pomaleji , nežli by stoupala v normálním prostředí. Shop top leading design from Sagaonm. Free Delivery On Orders Over £50!


Award-Winning Customer Service! At Nordic Nest you will find the best of what Scandinavian design has to offer. Fill Your Cart With Color today!


Under the motto joyful, innovative gifts for the kitchen and set table we present our entire product range in our catalogues. We do so hoping that you will find exactly what you’re looking for. We truly believe in “giving away what you would like to own yourself” and therefore we encourage you to flip through the pages, enjoy.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. SAGAFORM Car Mug - termošálek. Find serving sets, graters, vinegar bottles and more.

Proto když jedete ráno do práce autem nebo na víkend na chalupu, je dobré si připravit svou oblíbenou kávu nebo jiný horký nápoj v termohrnku s sebou. Všechny produkty jsou navrženy vedoucími designéry a založeny na švédských tradicích. The winter is full of things to celebrate depending on where you have roots. These customs are important every year both at home and at work.


The product assortment is designed to make your kitchen and dining. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Díky dvojité stěně se teplota horkého nápoje nepřenese na vnější povrch a tak nepálí do vašich rukou. Zaměřuje se na to, aby její výrobky byly originální s pěkným designem a zároveň praktické.


Líbí se vám termohrnek značky Segaform, který má speciální tlačítkový uzávěr, a proto patří do kategorie do jedné ruky? Její předměty se však hodí také jako dárky. Díky tomuto uzávěru jej otevřete jednou rukou a můžete pít i za jízdy autem. Moderní design, průhledné stěny pro kontrolu obsahu hrnku. Dvojité stěny pro udržení tepla v šálku a zároveň jako ochrana před spálením.


Vhodné na doma i do kanceláře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky