pátek 15. prosince 2017

Polička do koupelny nerez

Držák do koupelny Timelife rohový nerez. V případě zájmu vyrobíme drátěný program do šatny, skříní a kuchyňských skříněk. Zabýváme se také výrobou drátěného programu do obchodu a kanceláře (reklamní stojany aj.).


Jsou vyrobeny z kvalitního a odolného nerezu. V případě plechových se jedná o kvalitní plech z nerezové oceli, který je perforován, aby se v něm nedržela voda. Košíky nabízíme buď drátěné nebo plechové. Drátěný nerez program Optima zahrnuje univerzální doplňky vhodné do každé koupelny či kuchyně.


Doplňky jsou vyrobené z nerez oceli a jsou voděodolné. Praktická polička o velikosti 300x122xmm, má v domácnosti praktické využití, například při skladování kosmetiky. Díky modernímu designu se hodí do každé koupelny. Polička do koupelny Perfect. Na praktickém a dekorativním závěsném regálu najdou své místo všechny koupelnové doplňky!


Snadno a bez vrtání zavěste na stěnu sprchového koutu. Se dvěma policemi na šampon nebo sprchový gel a dvěma policemi na mýdlo, mycí houby atd. Na dva háčky můžete zavěsit například ručník. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI.


Drátěná konstrukce z chromované oceli je nadčasovou záležitostí, vhodná do každé koupelny , k umyvadlu, nebo i dřezu v kuchyni. Police a poličky pro pořádek v koupelně. Nerezová polička do koupelny pro všechny hygienické potřeby.


Vyskládáte do ní všechny nejpoužívanější mýdla a šampony, a máte vše po ruce. Díky drátěnému provedení se v regálech nedrží voda, polička nerezaví a lépe se čistí. Připevníte díky samolepicím plochám nebo pomocí šroubků.


Přitom řešení je tak jednoduché. Někdy stačí třeba jen jedna koupelnová polička , kam se vejdou všechny kosmetické potřeby. Do sprchového koutu je jako dělaná rohová polička do koupelny.


Zmíněný roh většinou vůbec. Porovnání cen policka nerez do koupelny , srovnání cen policka nerez do koupelny na portálu HLEDEJCENY. Sortiment v kategorii poličky je opravdu široký. Každá polička nabízí odkládací místo na různé hygienické potřeby nebo kosmetiku. Velmi zajímavé poličky na zeď najdtete v sekci drátěný program.


Také vaše děti neustále skáčou, běhají, dělají kotrmelce a různé akrobacie? Naše malé modelky jsou plné energie, proto není divu, že se pro ně mandaly na zahradě staly výzvou. Rohová polička do koupelny nerez ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.


Polička do koupelny nerez

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Poskytuje bezpečný úložný prostor pro předměty až do celkové váhy kg. Snadno se připevňuje na sklo, obklady a jiné hladké povrchy a to bez vrtání.


Vhodná pro svou drátěnou konstrukci zejména do koupelny k organizaci například sprchových gelů, šamponů, houbiček atd. Dvojitá rohová polička s mělkými přihrádkami. Drátěné rohové poličky do sprchového koutu jsou dobrým příkladem nadčasového designu - rohová polička zajistí narozdíl od těch klasických bez zvýšeného okraje, že z ní nic nepadá a nekácí se, šampón a mýdlo je vždy při ruce a přitom nepřekáží. Dózy s kořením, čaje, kuchyňské náčiní a jiné drobnosti, které je dobré mít po ruce.


Vintage polica do kuchyne je určená k opření o stěnu, např. Koupelnové police a poličky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky