pátek 29. prosince 2017

Barel na vodu 500l

Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Plastový sud na dešťovou vodu o objemu 5litrů je velmi bytelný a vyrobený z kvalitního plastu. Součástí sudu je víko a výpustní kohoutek (ten je k sudu přiložen, avšak díra pro tento kohoutek není předvrtaná, je nutná jeho jednoduchá instalace).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud hledáte plastové barely na vodu , tak u nás si vyberete! Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška.


Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do.


Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky.

V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Barel na vodu širokohrdlý l: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sud je dodáván se zaslepeným otvorem pro výpustný kohout - nádobu lze používat bez výpustného kohoutu a otvor lze dodatečně kdykoliv.


Sud na dešťovou vodu 500l PH s víkem a kohoutem - plastová nádoba. GPH na dešťovou vodu 500l. Výpustný kohout je součást balení. Je k dispozici v pěti velikostech. Sud umístíme pod okap nebo vedle něj a sbíráme dešťovku k zalévání rostlin.


Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Sud můžeme zvednout na podstavec. Sud z odolného plastu s objemom 5litrov je vybavený v spodnej časti kohútikom. Práve využitím dažďovej vody.


Nádoby jsou vyrobeny z polyethylenu, tudíž zaručují UV stabilitu, vysokou odolnost.

Právě využitím dešťové vody výrazně ušetříte za vody potřebnou např. Inzerát byl odebran z oblíbených. Redukce nádrž na vodu. Nohel Garden Barel s ventilem a víkem plastový zelený 500l - 500l.


Barel má z jedné strany vylisované ucho pro pohodlné držení při pití. Přímo pod víčkem je silikonové těsnění, které zamezuje vytékání. Odoláva vonkajším vplyvom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky