pondělí 11. prosince 2017

Varná konvice bosch

Začněte každý den bezvadným šálkem čaje z konvice s exkluzivním designem a snadnou obsluhou. Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s. Varná konvice pro všechny milovníky kávy a čajů. Disponuje volbou teplot, které lze udržet na stálé teplotě podobu minut. Nyní stačí už jen vybrat svůj oblíbený horký nápoj.


Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Takže můžete večeři servírovat rychleji a zároveň spotřebujete. Objemná 5litrová varná konvice disponuje volbou teplot, které lze udržet na stálé teplotě podobu minut. K tomu se snadno ovládá jednou rukou, jelikož má středový kontakt, tlačítko pro otevření víka a tlačítko pro spuštění. Uvnitř je nerezové topné dno a. Celkově je konvice hodnocena velmi pozitivně, rychle ohřívá vodu, na konec procesu upozorní jemným zvukovým signálem.


Co vidí uživatelé jako velkou výhodu je nastavení různých teplot, které konvice navíc dokáže. Víčko lze odklopit stisknutím tlačítka. Možnost naplnit konvici vodou. Využije ji i početnější rodina při přípravě nápojů například ke společné snídani.


S funkcí One-Cup ohřejete malé množství vody a uspoříte tak čas i energii. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Přepínací tlačítko simuluje zapnutí a vypnutí konvice. Hračka nevyžaduje baterie. Vhodné pro děti od let. Materiál: plast Rozměry: cm. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Navíc je vybavená bezpečností aretací víka a automaticky se vypne, jakmile je víko během provozu otevřeno. Nechybí ani funkce udržení teploty a nastavení požadované teploty. Bosch cvičí dítě ve zručnost. Moderní konvice je nyní vybavena skrytým nerezovým topným dnem. Dochází tak k pravidelnému ohřívání vody, které vede k rychlejšímu uvaření vody.


Samotná varná nádoba s objemem je uložena na odnímatelném 3stupňovém otočném podstavci. To je dostatečný objem pro přípravu čaje pro celou vaši rodinu. Prvním je automatické vypnutí po dosažení bodu varu.


Konvice má hned bezpečnostní opatření. Spolehlivá šedá varná konvice s kvalitním středovým kontaktem uvaří až l vody. Oceníte odnímatelný filtr proti vodnímu kameni i bezpečnostní výklopné víko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky