pátek 15. prosince 2017

Candy pračka se sušičkou

Cenově výhodná je pračka se sušičkou Candy CSW 485D-S, která technicky nezaostává za svou konkurencí. Prádlo bývá často pomačkané a sušicí programy jsou značně omezené. Automaticky umí detekovat typ tkaniny i hmotnost a nastavit vhodnou péči. Candy se rozhodně sortimentu kombinovaných spotřebičů nevyhýbá.


Candy pračka se sušičkou

Na trhu totiž naleznete takřka nejrůznějších modelů. Vždy se jedná o předem plněné stroje určené pro 6-kg prádla pro praní a 4-kg pro sušení. Celý spotřebič má programů k dispozici. Ačkoliv se jedná o cenově dostupnější model, nevede si pračka se sušičkou Candy GVSW 486D-S vůbec špatně.


Jako větší nevýhodu vnímáme snad jen hlučnost praní, která je oproti ostatním modelům znatelně vyšší. A vaše Candy byla i se sušičkou , nebo bez? Její elegantní bílý vzhled je doplněn chromovými dvířky s černým madlem, vybavená.


Nabízi programů pro praní a sušení včetně parního a možnost odloženého startu o hodin. Pojme až kg svršků na praní a najednou usuší až kg prádla. Nabízí základních programů a fůru funkcí navíc. Již nebudete mít starosti s věšením, sbíráním nebo žehlením prádla. Zboží rozvážíme po celé ČR nebo si je můžete vyzvednout na našich pobočkách.


Spotřebič je zařazen do energetické třídy A. Trápí vás otázka jestli je lepší pračka se sušičkou , nebo pračka a sušička? Při pořízení pračko-sušičky musíte počítat s tím, že pokud se vám pokazí sušička, tak zkrátka nevyperete a naopak. Samostatná pračka není tolik zatížená, jako když si ji pořídíte v kombinaci. Buben Shiatsu je vybaven masážními body na povrchu pro velmi šetrnou péči o oblečení. V jediném spotřebiči tak získáte dvě funkce, a to nejen praní, ale i sušení.


Aktuálně lze koupit PRAČKA SE SUŠIČKOU CANDY do 29. Podívejte se na další akční ceny Electro World nebo si prohlédněte akuální leták Electro World. Nemáte doma dostatek místa na dva velké spotřebiče, a přesto by se vám hodila nejen pračka , ale i sušička? Disponuje také dotykovým displejem a otočným programátorem. Můžete si vybrat celkem ze různých programů.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Pračka a sušička v jednom. Jedná se o nový, plně funkční spotřebič,. Využite MEGA výpredaj MALL.


Taková kombinace je vhodná do malých bytů, kde není prostor na samotnou sušičku a pračku. Vybrat si můžete ze nabízených programů. Klasická automatická pračka se běžně prodává bez sušičky. Ano, pračky mohou ždímat, ale většinou je prádlo stále mokré. Pokud si však pořídíte pračku se sušičkou , bude vaše prádlo okamžitě suché.


U některých praček ani nepoznáte, že má sušičku. Některé však mají sušičku jako. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for candy and american candy.


Candy pračka se sušičkou

Add a Message Card For £1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky