středa 20. prosince 2017

Věšák na ručníky bez vrtání

Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.


Věšák na ručníky z chromované oceli.

Díky Bestlock přísavce z pochromovaného ABS a TPU je uchycení snadné, bez vrtání ! Vhodný do každé koupelny. Přilne na jakýkoli hladký povrch: sklo, zrcadlo, dlaždičky, kov,. Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné.


Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Toaleta sada Jedná se o dřevěný záchod s květinovými doplňkami. Vytvořte si osvěžující toaletní prostor košem s květinami a potpourri.

Figurky nejsou součástí balení. Rozměr balení:1x 7. Compactor Malý věšák na ručníky bez vrtání. Je voděodolný a nemusíte se bát, že by zrezl.


Praktické uchycení bez vrtání. Dlouhá životnost, bytelné provedení, kvalitní materiál. Okenní sušák na prádlo, na balkón, do lodžie i do koupelny. Každý ručník potřebuje věšák. Držáky truhlíků, antén SAT a wifi.


Vyberte si z naší široké nabídky moderních věšáků, tyčí a polic na ručníky , na které budete moci své ručníky pověsit a nechat proschnout. Například věšák na ručníky bez nutnosti vrtání nebo háčky, které se dají zavěsit na koupelnový žebřík. Ty se obzvlášť hodí do malých koupelen, kde by velký věšák na ručníky jedině zavázel. Ať už takový, nebo makový, věšák na ručníky do koupelny rozhodně patří.


Vybírejte ho vždy na základě velikosti. Koupelnové doplňky jsou kompletní sortiment výrobků, od nástěnných mýdelníků, košů na kosmetiku, až po věšáky na ručníky a župany. Moderní montáž bez vrtání je určen lidem, kteří nejsou příznivci vrtání několika desítek otvorů, a svým způsobem ničení mistrně nalepených obkladů nebo dokonale vymalované.


Dveřní věšák , vhodný pro každé dveře rozměry : cca 48x13x60cm (ŠxVxH).

Materiál: ocelová trubka chrom-design matný , přiděláte bez vrtání a šroubů. Jedinečný systém umožňuje rychlé, snadné a spolehlivé uchycení příslušenství na všech nepropustných a lehce nerovných površích. Moderní otočný věšák na ručníky linea od této designové značky neprojde bez povšimnutí u žádné návštěvy.


Firma ZACK je prémiovou evropskou značkou, specializující se na produkty z nerezové oceli v segmentu designových bytových doplňků. Zack má rozsáhlou kolekci doplňků, čítající přes čtyři sta výrobků. Ručníky v koupelně věším už hodně dlouho na věšák , který je přichycen na gumových přísavkách.


Bohužel několikrát měsíčně se poroučí k zemi i se svým nákladem. Proto jsem se v docela velkém očekávání kýženého výsledku pustila do vybalování krabičky s háčky Powerbutton. S myšlenkou, že to zvládli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky