pátek 22. prosince 2017

Pračka 40 cm hloubka

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Neboli zkráceně nazývaná také Slim pračka , je klasický typ pračky s nižší hloubkou, který je na trhu velmi rozšířený.

Disponuje obvykle také nejpočetnějšími a n. V naší nabídce Domácích Elektrospotřebičů nemůžou chybět pračky, sušičky a žehličky. V katalogu nemáme podrobnější informace o pracka hloubka cm. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti. Kovový regál s třinácti policemi a vysouvacími boxy je určen k přehlednému uskladnění širokého sortimentu drobného materiálu v dílnách, skladech, garážích, obchodech atd. Pračka LG F4WN909Sbílá.


Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nářadí značky Bosch za skvělé ceny. Jsme specialisté pouze na Bosch. Naleznete zde domácí spotřebiče, zahradní techniku a profesionální nářadí pro kutily.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Energetická třída nejlepší v této velikosti t. Hloubka pračky Vlastnost je důležitá pouze pro pračky bokem plněné.


Zmeřte si hloubku prostoru do kterého chcete pračku umístnit. Konstrukčně kvalitní pračka. Otáčky ždímání 6až 800. EKO, rychlé a intenzívní praní.


AQUA-STOP ochrana proti vyplavení. Vana a buben z nerezavějího materiálu. Možno dovézt nebo zaslat. Malá pračka Candy Auamatic, na kg prádla, funkční. Ve výbavě je mnoho pracích programů, včetně odloženého startu, rychloprogram, ruční praní.


A najdete a porovnáte na Srovnanicen. Pokud je právě hloubka palčivým rozměrem, můžete se poohlédnout v kategoriích pračka se sušičkou ve slim provedení, kdy je rozměr hloubky do cm.

Další možnou variantou jsou pračky se sušičkou s vrchním plněním. Popis: Nabízím předem plněnou pračku zn. Po dohodě lze zařídit dopravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky