pátek 8. prosince 2017

Rychlovarná konvice nastavení teploty

Přestože je rychlovarná konvice poměrně jednoduchý spotřebič, přídavné funkce se vždy hodí. Poměrně žádaná je možnost termoregulace, tedy nastavení požadované teploty vody. To umožňují například konvice značky Concept, kde je možné regulovat teplotu v rozmezí od 60°C do 1°C. Tato vychytávka je dobrá v tom. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech.


Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.

Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Funkce 100° gt 40° je vynikající pro přípravu sterilizované vody pro kojenecké pokrmy. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli. Konvice o objemu l (šálků) díky čistému a jemnému retro designu v hravém stylu 50. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která je velmi odolná a. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála.


Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Rychlovarná konvice v Inox nerezovém designu a 360° středovým kontaktem.

Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Stačí si jen vybrat jednu z devíti barevných variant. Navíc je vybavená bezpečností aretací víka a automaticky se vypne, jakmile je víko během provozu otevřeno.


Nechybí ani funkce udržení teploty a nastavení požadované teploty. Nerezová varná konvice s možností nastavení teploty. Elektronická regulace teploty vodu zahřeje na předem zvolenou teplotu. Varné konvice bez nastavení teploty. TOP produkt - Přidat do porovnání.


Chytrá konvice s termoregulací. Umožňuje nastavení různých teplot 7 8 a 1°C pro přípravu různých druhů čajů a kávy. Nastavení teploty : Ano. Na první pohled zaujme stylovým vzhledem i základnou s ovládacím panelem.


K dispozici je objem l, ale konvice umožňuje převařit i minimální množství vody. Víme, na co při jejím výběru myslet, i to, jak se o rychlovarnou konvici správně starat, aby vám sloužila co nejdéle. Hyundai VK7svým designem doplní každou kuchyni.


Jednou z největších předností je její velká kapacita l. Designové mašinky z Německa.

Doprava zdarma téměř na všechno. Většina produktů vyskladněna do hodin. Může být aktivována pře během nebo i po dokončení ohřevu vody. Funkce KEEP WARM zaručí, že teplota vody neklesne pod požadovanou hranici po dobu max. Pohodlné nastavení teploty Regulace teploty je umožněna pomocí tlačítek, které jsou umístěny na přední straně základny, kde se současně nachází také přehledný LED displej.


Poté, co voda dosáhne požadované teploty , vás konvice upozorní zvukovým signálem. Pro maximální bezpečnost je konvice vybavena tepelní. Zjednodušte si svou rutinu v kuchyni s touto intuitivní rychlovarnou konvicí, která má nejen moderní design, ale je i velmi praktická.


Konvice je vybavena barevným LED osvětlením, které mění barvu podle nastavení konečné. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky