pondělí 18. prosince 2017

Bambusové utěrky

Bambusové utěrky jsou u našich zákazníků velmi oblíbené. Svou oblibu si získali díky svým vlasnostem. Ideální pomocník do kuchyně pro každou hospodyňku. V nabídce najdete utěrky klasické, žakárové, ale i speciální, např.


Utěrky s příměsí bambusové viskózy nejsou.

Z naší nabídky si vybere, ať už chcete vybírat podle ceny nebo podle kvality. Tyto kuchyňské utěrky skýtají mnoho výhod. Bambusová vlákna mají antibakteriální vlastnosti, díky kterým na utěrkách neulpívají plísně, bakterie a ani roztoči. Jsou velmi jemné i poddajné a tím dobře přilnou k utíranému povrchu.


Oba typy látky jsou savé a dobře schnou. Kvalitní utěrky na nádobí představují nepostradatelného pomocníka v každé kuchyni. Aby si u nás vybral opravdu každý, nabízíme utěrky v různých barvách, vzorech a provedeních.

Utěrka se tak stane nejen praktickou pomůckou, ale též stylovým doplňkem, který podtrhne celkový design kuchyně. Pokud hledáte vysoce savé a kvalitní utěrky , doporučujeme Vám bambusové utěrky. Dáváte raději přednost nízké ceně? Klasické bavlněné utěrky splní Vaše požadavky, jejich cena začíná od Kč. Bavlněné kuchyňské utěrky do kuchyně ocení především babičky, které milují praktické dárky!


Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky , župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení. Mimořádně savé, odolné a pevné bambusové utěrky vyčistí jakýkoliv povrch. Jejich vlastnosti, které opravdu oceníte jsou: vysoká nasákavost, hebký, lesklý povrch, který nezanechává žádné chloupky, či vlákna zejména na skle. Doporučujeme prát na °C.


Dodáváme v sadě kusů - vždy v jedné barvě. EcoEgg pratelné bambusové utěrky plně nahrazují běžné papírové utěrky , navíc jsou opakovaně použitelné - jednoduše je vyperte, usušte a použijte znovu. Jsou mimořádně savé - bambus je jedním z nejvíce absorbčních přírodních materiálů, saje až 10x více než běžný papír. Jsme speciálka na kuchyňské utěrky , které máme v mnoha barvách a vzorech.


Věříme, že si vyberete barvu, která bude ladit do Vaší kuchyně. Utěrka je malý detail a když ladí, udělá to radost snad každé hospodyni.

Nabízíme bavlněné, froté, bambusové a vaflové utěrky. Balení utěrek po kusech. Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou. Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu. Tyto velice kvalitní utěrky jsou vyrobeny ze 1 bavlny a drží tvar i po několika vypraní.


Materiál se skládá z bavlny a příměsí bambusu a zaručí tak extrémně rychlou a vysokou savost. Už žádné papírové utěrky. Ecoegg bambusové utěrky plně nahrazují běžné drahé papírové utěrky. Jsou opakovaně použitelné - jednoduše je vyperte, usušte a použijte znovu. Jsou vyrobeny z organického bambusu, díky čemuž podporují trvale udržitelný rozvoj.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Mají vynikající savost a svými antibakteriálními vlastnostmi se tyto utěrky řadí mezi top tkaniny. Jelikož v kuchyni je důležitá čistota, jsou zde na správném místě.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyměňte své kuchyňské utěrky za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky