středa 13. prosince 2017

Konvice na čaj a kávu

Užijte si stolování stylově a na pohodu. Připravili jsme pro vás pestrý výběr velikostí i různých stylů. Konvice a džbány na teplé i studené nápoje. Ať už milujete ovocné domácí limonády nebo spíše holdujete pití čaje a kávy, v této kategorii si rozhodně přijdete na své. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu , porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje.


Konvice na čaj a kávu

Pomocí jemného sítka stlačíte pevné. Dovolte nám se Vám představit. Jsme rodinná prodejna tradičních domácích a kuchyňských potřeb. Příznivci kávy zase hledají konvice na kávu , French Press konvice , které obsahují stlačovací píst, díky kterému získají kávu bohatou na chuť i aroma. Pořiďte si kvalitní konvici na čaj nebo kávu , která vám usnadní servírování vašeho oblíbeného nápoje.


V naší nabídce porcelánové, skleněné i nerezové konvice v různých velikostech. Nabízíme především velmi kvalitní konvice Banquet, které navíc vypadají pěkně a jsou velmi levné. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění. Jak uvařit kávu v moka konvičce? Nádobu na vodu naplňte studenou vodou po vzduchový ventil.


Najemno pomletou kávu nasypte do sítka na kávu. Celou konvici postavte na zapnutou plotýnku. Ve chvíli, kdy káva vystoupá do nádobky na kávu , mokka. Rukojeť umožňuje snadnou manipulaci a bezpečnost při vaření. Skleněná čajová konvice vhodná pro všechny typy čajů a kávy.


Madlo konvice je vyrobeno z odolného plastu. Skleněné KONVICE na čaj a kávu , varné čajové konvice Kochajte sa krásou zrodu vášho čaju. Akonáhle raz prepadnete eleganciu a praktickosti skla, nezostane len pri hrnčeka.


Farbu svojho čaju totiž nemusíte obdivovať až po preliatí do šálky, ale už počas prípravy. Tým však výhody skleneného riadu zďaleka nekončí. Formy na biskupský chlebíček Formy na chleba Silikonové pečící formy. Praktické i stylové konvice a konvičky. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku!


Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu , konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a. Moderní a funkční design, dokonalé zpracování. Milovníci čaje a kávy nastražte konvičky a sítka, právě vstupujete do našeho malého ráje. V něm vám nabízíme vše, co si srdce pravého čajomile a kávomila může přát - sypané čaje, dózy na čaj , čajítka neboli čajová sítka, podčajníky, konvice na čaj , mletou i zrnkovou kávu i stylové boxy na čaje. Porcelánové a keramické konvice na čaj nebo kávu vdechnou eleganci jejich servírování.


Ať je z konvičky naléváte při snídani, odpoledním čaji nebo návštěvě, vždy budete mít styl! Krásnou konvicí jistě potěšíte každého milovníka čaje nebo kávy. V této kategorii najdete konvice na kávu a čaj. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Prohlédněte si naše konvice na kávu a čaj a doplňky k nim. Najdete tu vše, co potřebujete na přípravu kávy a našlehání mléka. Pak už stačí jen trocha kreativity, a brzy budete usrkávat vlastní Americano s kapkou ovocného sirupu nebo super silné dvojité espresso v biokvalitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky