pátek 22. prosince 2017

Sušička bosch wtw84361by

Volně stojící sušička s technologií tepelného čerpadla, která v sobě kombinuje vysokou úsporu provozních nákladů a atraktivní pořizovací cenu. Pojme přitom až kg prádla, což znamená, že se hodí i do větších domácností. Nastavení sušících i senzorových programů je velice komfortní díky otočnému voliči. Tato sušička je vybavena technologíí AutoDry, která pomocí senzorů zajistí rovnoměrné a přesné sušení a zároveň ochrání před zbytečným přehřátím, nebo případným sražením. Okrem toho obsahuje systém Sensitive Drying so špeciálnou štruktúrou nerezového bubna aby ochránila a zabránila vzniku záhybov na bielizni.


Pomocou dizajnu AntiVibration má sušička tichší cho je vybavené LCD displejom, LED osvetlením. Navyše má niekoľko technológií, ktoré vám výrazne uľahčia prácu s ňou. Nastavenie sušiacich aj senzorových programov je veľmi komfortné vďaka otočnému voliču. Tato sušička je vybavená technológiou AutoDry, ktorá pomocou senzorov zaistí rovnomerné a presné sušenie a zároveň ochráni pred zbytočným prehriatím, alebo prípadným zrazením.


Praktický domácí pomocník perfektně usuší až kg prádla k vaší naprosté spokojenosti. Zaregistrujte teraz svoj domáci spotrebič Bosch. Free Shipping Available. Kromě toho obsahuje systém Sensitive Drying se speciální strukturou nerezového bubnu aby ochránila a zabránila vzniku záhybů na prádle.


Pomocí designu AntiVibration má sušička tišší cho je vybavena LCD displejem, LED osvětlením bubnu. Usuší až kg prádla Celý popis a technické parametry. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Bosch WTWH761BY od 79€ - Heureka. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Bylo to někde v návodu, myslím.


Já ho normálně nečtu, ale zrovna sušičku mám poprvé, tak jsem to projela. Jednou za čas (minut?) to oklepává nějaký filtry. Když ti do toho cinkají zipy, možná si toho nevšimneš.


Vyberte si alternativu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem. Jak vybrat vhodnou sušičku prádla? Sušička prádla je jedním z velmi efektivních zařízení především pro vícečlennou domácnost.


Mimo to, že suší prádlo, Vám totiž sušička významně šetří čas, který byste museli trávit věšením a žehlením prádla. Program Vlna finish se hodí pro sušení veškerého vlněného prádla, které lze prát v pračce. Vlněné prádlo se krátce načechrá a výsledkem j.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky