čtvrtek 7. prosince 2017

Čistič na sklokeramickou desku

Jak vyčistit sklokeramickou varnou desku bez poškrábání? Sklokeramické varné desky můžete čistit buď pomocí speciálních čistících prostředků přímo určených pro varné desky nebo zkuste nejprve čistit přípravkem na mytí nádobí nebo citrónovou šťávou. Vaření se obvykle neobejde bez nějakého toho nepořádku kolem a varná deska přitom bývá často kamenem úrazu. Hrnec snadno přeteče, při míchání leccos vyskočí a smažení za sebou obvykle zanechá spoustu mastných skvrn.


Geniální trik jak vyčistit sklokeramickou varnou desku pomocí ingrediencí!

Víte dobře, jak rychle se dokáže takovýto sporák, potažmo sklokeramická deska, špinit. Připáleniny, mastnota a jiné usazeniny se na takovouto desku lepí jako vosa na bonbon. Pro správnou ostrost musíme dbát na častou výměnu břitů. Sklokeramickou desku čistíme vždy až po úplném vychladnutí a zhasnutí kontrolky hot.


Frosch EKO Čistič na indukční a sklokeramické desky odstraňuje veškeré nečistoty z indukčních a sklokeramických varných desek a zanechává dlouhotrvající lesk. Receptura s výtažky z citrónu důkladně čistí a zanechává příjemně svěží vůni. Pro čistou a lesklou varnou desku Vhodný pro všechny sklokeramické desky.


ALMAWIN Intenzivní čistič na sporáky, hrnce, kov a rez 2ml ( čistič na sklokeramické desky) Velmi silný čistič na odolnou špínu - účinně a bez poškrábání vyčistí sklokeramické varné desky, trouby, sporáky, špínu z kachliček.

Vhodná i na čištění skel krbových kamen a vložek. Ahoj já na to používám cif, ze začátku jsem si kupovala také přípravky na skloker. Musí být jemný bez písku nebo tich kuliček, a stačí ten přípravek na ker. Rozdíl mezi sklokeramickou a indukční deskou (TIPY A TRIKY) Rozdíl mezi sklokeramickou a indukční deskou může být o dost větší, než se na první pohled zdá.


Náš průvodce vám poskytne nejdůležitější informace, které oceníte při výběru indukční či sklokeramické desky, a také vám poradí ohledně čištění i. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. PH škrabka na sklokeramickou desku PH. Vám pomůže odstranit napečené a zaschlé nečistoty ze sklokeramické desky a zbytky samolepek ze skleněných povrchů. Materiál: plast, kovový břit.


Proč čistit sklokeramickou desku. O varnou desku je potřeba pečovat, aby neztratila na kráse. A to platí i pro tu sklokeramickou. Nedostatečnou údržbou byste jen zbytečně zkrátili délku její životnosti a navíc by svou špinavostí hyzdila půvab vaší kuchyně. Naopak správnou péčí zamezíte jejímu poškození z hlediska.


V obchodech najdete speciální přípravek na čistění sklokeramických povrchů. Na varnou desku nalijete daný přípravek, navlhčíte si hadřík a jemně s ním desku utřete do sucha.

Měli byste ji takto čistit zhruba třikrát týdně. Aplikujte menší množství prostředku na desku a rovnoměrně rozetřete po celé ploše. Po chvilce působení setřete vodou a vyleštěte dosucha. Větší znečištění nejprve mechanicky odstraňte škrabkou na sklokeramickou desku. Na čištění varné desky je nejlepší HG každodenní čistič keramických desek.


Tento prostředek je velmi bezpečný a šetrný pro keramické a indukční desky. Je určen na jednoduché odstranění nečistot jako jsou mastnoty nebo povlaky vodního kamene. Předchází tak silným nečistotám, které jsou jen těžko odstranitelné.


Orion Škrabka na sklokeramickou desku. Dodáváme se náhradními břity. Houbičku mám z Lidlu speciální na sklokeramickou desku -běžně je nemají, je jen v akci s čistícími prostředky. REINEX čistič na sklokeramické desky 250ml, je perfektní krémový čistič na sklokeramickou desku sporáků, odstraňuje spolehlivě mastnotu, vápencové skvrny, vodní skvrny. Hodí se rovněž k ošetření všech předmětů z nerezu, chromu, nebo niklu a také pracovních ploch žehliček.


Všechny informace o produktu Čistící prostředek na spotřebič HG intenzivní čistič keramické varné desky 2ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HG intenzivní čistič keramické varné desky 2ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky