pondělí 11. prosince 2017

Autochladnička

Register now for free on the official site! Vote during the autumn sale and support Crossout! V našem obchodě nabízíme autochladničky termoelektrické, autochladničky kompresorové a plynové chladničky tzv.


Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní. Předem si zjistěte, jaká minimální délka kabelu je potřeba k tomu, abyste mohli autochladničku pohodlně umístit do kufru vozidla.

Záleží na tom, kde v autě máte výstup, do kterého ji zapojíte – je-li to nutné. Pokud však má vaše vybraná autochladnička kabel příliš krátký, lze jej nastavit prodlužovacím kabelem. Vyberajte si Prenosné chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Kompresorová autochladnička v šedom prevedení s celkovým objemom l zabezpečuje dostatočné ochladenie na najnižšiu teplotu približne za jednu hodinu. Ochladí vaše potraviny až o °C oproti okolní teplotě, a to díky přídavnému ventilátoru a vysoce. Autochladnička GCW vás zaujme atraktivním vzhledem a výkonným chlazením.

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding. Indel B TBkompresorová autochladn.


Díky přídavnému ventilátoru a vysoce kvalitní izolaci ochladí autochladnička Vaše potraviny až o °C oproti okolní teplotě. Další skvělou vlastností autochladničky je možnost ohřevu až na °C a tak autochladničku Gvyužijete i v. Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Praktická autochladnička pre použitie v aute i doma sa postará o to, aby nápoje i potraviny v nej boli vždy perfektne vychladené. Kvalitná izolácia je samozrejmosťou. Objemem 23Litrů a nadstandarní tloušťkou izolace pro zvýšený chladící účinek nebo pro delší uchování vni.


Je ideálním pomocníkem nejen při dlouhých cestách a výletech, ale i při každodenních nákupech potravin, které je třeba uchovávat v chladu. Prenosná autochladnička s motoristickým dizajnom a objemom l chladiaca pomocou termoelektriky má kvalitnú penovú izoláciu a dvojitý ventilačný systém, ktoré jej pomáhajú chladiť a udržať teplotu v interiéri boxu do °C pod okolitú teplotu. Značnou kvalitou práce a také poměrně dobrým konstrukčním zpracováním se může pyšnit autochladnička G21.

Ta dominuje především svým značným výkonem, jenž z ní činí ideálního společníka na delší túry. Novinka Doprava zdarma. Chladnička na cesty vám zaručí čerstvost potravin a chladné pití v každém okamžiku.


Její pomoc využijete u vody nebo na ro. TB31A je osazena kompresorem Danfoss -SECOP BD35F. Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky.


Je ideálnym pomocníkom nielen pri dlhých cestách a výletoch, ale aj pri každodenných nákupoch potravín, ktoré treba uchovávať v chlade. Prelistujte si akciový leták a vyrazte na nákupy. Navyše, svoje nákupy môžete plánovať aj v predstihu.


Na tomto mieste totiž nájdete akciový leták pre nepotravinový tovar už niekoľko dní pred platnosťou akcie. O společnosti Hobbytec. Stanovili jsme si skromný cíl. Poskytnout klientům plnou škálu všech dostupných produktů pro dům a zahradu.


Za více než let působení se nám pod. Uchovávejte potraviny vychlazené i na cestách, nebo o dovolené. Pomůže Vám s tím autochladnička z našeho e-shopu, kde si můžete vybrat chladničky všech velikostí i značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky