úterý 12. prosince 2017

Posuvný systém

Apply For Your Basic DBS. Find Audited China Manufacturers of Bulk Source Pos System. Free Shipping Available. Check Out Next Bag on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Posuvné systémy TRIX se vyrábí v několika variantách provedení pro posuvné skleněné i dřevěné dveře a je možné systém instalovat na zeď nebo dřevěnou průchozí zárubeň například výrobce SAPELI. Posuvný systém je složen z kolejnice, sady pojezdových vozíčků a krycí designové lišty. Sada SATURN pro jednoduchou výrobu posuv. Ocelový posuvný systém Tops vrchním uchycením, pro dvě křídla dveří.


Skladací posuvný systém. Zdvižno- posuvný systém. Panoramatický dizajnový systém.

Medzi čoraz obľubenejšie dvere patria posuvné dvere. K posuvným dverám sa dokupuje posuvný systém , ktorý vám vieme ponúknuť ku každému výrobcovi dverí. Odporúčame kúpiť dvere aj posuvný systém od rovnakého výrobcu, aby vám to pekne sedelo v rovnakom farebnom prevedení. V ponuke máme kvalitné posuvné systémy.


V ceně není dveřní křídlo! Posuvné dveře, hovorově také šoupací dveře, se těší stále větší oblibě zejména díky praktičnosti. Jejich hlavní výhodou oproti klasickým otočným dveřím je úspora místa. Základem pro posuvné dveře na stěnu je posuvný systém , který se kotví na stěnu pomocí dřevěného hranolu.


KONSTRUKCE DVEŘÍ: Křídlo je vyrobeno v bezflacovém provední - plochá hrana křídla. Na spodní hraně dveří je. Posuvný regálový systém Flexitek nabízí široké spektrum doplňků pro maximální využití.


V regále mohou být uloženy nejen šanony a šanonové krabice, ale díky doplňkům i jednotlivé složky a závěsné mapy. Doplňky: Děliče polic, výsuvné police, úchyty pro závěsné mapy nebo dělící stěny. Dodáváme interiérové dveře, obložkové zárubně, vchodové dveře, bezpečnostní dveře, obklad kovové zárubně, dveřní kování.


JAK POSUVNÝ SYSTÉM NA ZEĎ FUNGUJE? Dveřní křídlo je zavěšené v kolejnici, která je ukrytá uvnitř garnýže.

Dveře můžete snadno a plynule posouvat v obou horizontálních směrech, a to lehkým zatlačením či tahem. Bezrámový posuvný zasklívací systém Mezi hlavní výhody patří snadné a bezpečné mytí skel, neovlivňuje architektonický vzhled budovy, krátká doba montáže, dlouhá životnost. Skleněné tabule - bezpečnostní tvrzené sklo tl. Splňuje základní požadavky podle nařízení vlády č. Vítejte v našem on-line katalogu DUMTRADE. Najdete zde veškeré vybavení pro bydlení - interiérové a vchodové dveře dřevěné a plastové, posuvné dveře, plastová 6-ti komorová okna, obložkové zárubně a dveřní kování - kliky a vložky.


Posuvný sytém PATRIOT je elegantním a moderním prvkem pro bytový i komerční interiér, podtrhuje krásu každého prostoru. Pohyb dveřního křídla je plynulý díky integrovanému zpomalovacímu a tlumícímu sytému. Instalace je velmi jednoduchá, obejde se bez bourání nebo sekání do zdi.


Vybírejte si Posuvné dveře podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky