pondělí 25. prosince 2017

Podložky pod matice

Garantujeme Vám velmi nízké ceny za dopravné po celé ČR, v případě větších objednávek dodání zboží zcela ZDARMA. Vyhledání dalších produktů Vám. Spojovací materiál Valenta ZT s. SOS electronic je autorizovaný distribútor ETTINGER, TE CONNECTIVITY, HAMMON FISCHER ELEKTRONIK, PHOENIX CONTACT.


Celý e-shop je specializovaný na kolové šrouby, matice a podložky pod kola.

Najdete zde vše, od klasických šroubů, přes štefty, dlouhé šrouby pro rozšiřovací podložky až po bezpečnostní šrouby, matice a distanční podložky. Nářadí Hornig je specializovaný e-shop, který nabízí elektrické a ruční nářadí, ruční nářadí, nástroje a pracovní doplňky a pomůcky pro dům, dílnu i zahradu. Specializovaný e-shop na podložky pod kola, rozšiřovací podložky , kolové šrouby a příslušenství. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. V tejto kategórii nájdete podložky pod matice v mnohých prevedeniach a na rôzne účely. Montujete niečo v interiéri, alebo ste sa pustili do drevostavby a potrebujete podložku pre drevené konštrukcie?


U nás si určite vyberiete. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Tato norma stanovuje charakteristiky závěsných matic se závity od Mdo M1x výrobní třídy B. Upínací šrouby, matice , podložky. Zde najdete širokou škálu upínacích šroubů, matic, podložek od firem AMF, Format. Nejběžněji používaná podložka.


Nerez, plast, ocel, zinkované, pevnostní. Prodej podložek realizujeme po celé ČR. Podložky ploché, pro pojištění spoje šroubu a matice.


Tieto stránky používajú cookies, aby sme Vám mohli zobrazovať relevantné ponuky a produkty. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť, alebo nastaviť , v Nastaveniach súkromia vo Vašom prehliadači. Přívěsy Díly a příslušenství pro přívěsy Osvětlení pro přívěsy, návěsy, agrotechniku Autopříslušenství a autodoplňky Nosiče na kola,.


Máme aj samoistiace podložky pod matice.

Napríklad pérová podložka DIN 1B od rozmeru Maž po rozmer M30. Všetky produtky za výborné ceny! Rozšiřovací podložky pod kola nejvyšší kvality pro osobní a offroad automobily, dodávkové automobily a karavany. Rozšiřovací distanční podložky slouží k rozšíření nápravy dle požadovaného rozměru.


Pro každý typ automobilu je určen daný typ podložky v různých šířích, aby bylo dosaženo přesného vystředění litého kola (ALU disku), případně. Elektronické součástky Konstrukční prvky Matice šestihranné, polyamid 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky