čtvrtek 7. prosince 2017

Olejový radiátor s časovačem

Pokud jste se rozhodli, že vaším topným tělesem bude olejový radiátor , pomůžeme vám s výběrem. Nabídneme vám výběr toho nejlepšího, co je momentálně dostupné na našem trhu. Sestavili jsme pro váš srovnávací test olejových radiátorů, který reflektuje výsledky testů, recenzí, vašich hodnocení a zkušeností.


Olejový radiátor sice nemůže zastat funkci kotle nebo ústředního topení a zahřívat po celou sezónu rozlehlý byt. Může být ale poměrně výkonným přídavným zdrojem tepla.

Jeho předností je mobilita, jednoduchá instalace a rychlé navýšení teploty v daném prostoru. Tento radiátor je rozumnou volbou, pokud požadujete středně výkonný olejový radiátor a máte doma děti. Značka Concept pochází z České republiky. Celým jménem je Jindřich Valenta – Concept. Původně se jednalo o firmu o dvou zaměstnancích, nyní firma zaměstnává lidí asi 40.


Srdcem společnosti je rozsáhlé. Jedná se o model, který je vhodný do místností s maximálním objemem vytápěného vzduchu okolo metrů krychlových.

Pre jednoduché premiestnenie olejového radiátora disponuje praktickými kolieskami a držadlom. Elektrický olejový radiátor s bezúdržbovým provozem, kdy není třeba měnit olej. Disponuje bezpečnostní přepěťovou pojistkou, ochranou proti přehřátí a režimem ECO. Termostatická hlavice sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na radiátor , napájený bateriemi, týdenní a denní programování, připojení přes rádiové vlny, fungování přes centrální jednotku, podsvícený displej, kompatibilní s ventily typu RA, RAV, RAVL a M3 ovládání přes aplikaci na Android a iOS v. Vybírejte si Olejové radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vyššia cena sa vám vráti v podobe ušetrenej energie a skvelého výkonu. Naozaj výkonný olejový radiátor v novom dizajne, vybavený funkciami pre zvýšenie efektivity a výhrevnosti za primeranú cenu. Ačkoliv nelze počítat s tím, že by vydržel dlouhá léta, zvládne skvěle ohřát místnosti střední velikosti: Nejlepší radiátor , který je možné v současné době do domácnosti zakoupit. Obrovský výkon, perfektní kvalita zpracování a luxusní design.


Radiátor nabízející rozumné vlastnosti za rozumnou cenu. Je to výhodné najmä, ak chcete radiátor premiestňovať z miestnosti do miestnosti. Každý radiátor s kolieskami je zároveň opatrený úchytom, pomocou ktorého sa dá pohodlne a bezpečne premiesťňovať, dokonca aj keď je ešte horúci. Verzie s pevnými nožičkami voľte len v prípade, že nechcete radiátor presúvať.


Plynule regulovatelný termostat umožňuje nastavit a udržovat požadovanou teplotu v místnosti. Zabudovaný 4W teplovzdušný ventilátor pomůže nasměrovat teplo požadovaným.

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


S výběrem vhodného zboží i jeho správnou instalací přesně podle vašich představ vám rádi. Vyberajte si Olejové radiátory podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vyšší cena se vám vrátí v podobě uspořené energie a skvělého výkonu. Opravdu výkonný olejový radiátor v novém designu, vybavený funkcemi pro zvýšení efektivity a výhřevnosti za přiměřenou cenu. Představuje úsporu elektrické energie, jeho výhodou je, že jej není nutné napojovat na rozvody tepla, respektive teplé vody a jeho manipulace – existují různé druhy s kolečky, které zajišťují volný pohyb v prostoru.


Vyznačují se bezhlučným provozem a vysokou mírou. Ardes 4R11S disponuje špeciálnymi termickými otvormi na efektívnejšie kúrenie a je vhodný do miestností. Dokonca aj pre alergikov, vďaka tomu, že elektrický prúd nerozrušuje čiastočky prachu, takže je anti-alergénny.


Navyše s olejovými radiátormi nemáte takmer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky