středa 20. prosince 2017

Electrolux vestavná trouba

Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být. Vestavná trouba s parní funkcí SteamBake. Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné.


Electrolux vestavná trouba

Pára harmonicky doplňuje tradiční horkovzdušné pečení, a tak zlepšuje chuť i strukturu pokrmů. Ať už budete nadále připravovat své prověřené recepty, nebo dáte přednost novým chuťovým variacím, pára pokrm vždy pozvedne. Naše vestavná multifunkční parní trouba SteamBoost umožňuje dávkovat páru podle potřeby. Dvě funkce kombinují horký vzduch s párou pro pečení masa a moučných. Hlavně ale představuje rychlý způsob, jak zahnat hlad.


V krátkém čase rozmrazíte již. Konstantní teplotu uvnitř celé trouby zajišťuje ventilátor, který rozhání teplý vzduch do všech koutů. Proto už nemusíte otáčet pl.


Electrolux vestavná trouba

Její kapacita je litrů, vejdou se do ní i ty největší plechy a rošty lze umístit až do poloh. Ovládání je snadné pomocí dvou zasunovacích knoflíků a tří tlačítek umístěných pod přehledným LED displejem. Můžete si tak nastavit začátek a konec.


Dozlatova upečete kuře, lasagně nebo šťavnatou rybu. Stisknutím tlačítka dosáhnete rovnoměrného propečení, křupavé kůrky a vláčného těsta. Je na čase prozkoumat sílu páry. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř šťavnaté se zlatavou křupavou kůrkou na povrchu.


Tmavá varianta oblíbené pečící trouby pro vestavbu od velmi dobře známého výrobce, která je navržená i pro náročnější zákazníky. Electrolux EZF5C50X vestavná trouba -. Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You!


Vacuum Parts and Accessories. High Quality, Low Price Guarantee. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Možnost péci na pečících úrovních najednou, teplotní sonda do masa, pyrolytické čištění, barva nerez. V troubě 6SteamBake vytvoříte s pomocí páry nadýchané muffiny a koláče. Objem této kompaktní tro. Povrchová úprava oceli proti otiskům prstů.


Díky tomu ušetříte čas a. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zaujme již na první pohled svým moderním elegantním designem a současně potěší mnoha praktickými funkcemi a programy, které z vaření a pečení učiní skutečný zážitek. ELECTROLUX KOE8P81Z vestavná trouba. Jednu pro pečení moučných jídel, druhou na maso a třetí pro přípravu zeleniny a ryb.


Electrolux vestavná trouba

V naší multifunkční troubě tak upečete chléb s křupavou střídkou, šťavnatou pečeni i rybu. Při vaření v páře navíc můžete používat nižší teploty, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky