úterý 19. prosince 2017

Velkoobchod sklenice

Po ověření zadaných údajů v zákaznickém účtu bude vaše registrace autorizována nejpozději do hodin. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Nakupte u nás kvalitní kuchyňské potřeby a gastro vybavení. Snadno, rychle, levně, bez nutnosti registrace.

Jsme tu pro domácnosti i firmy. Rádi poradíme s výběrem. V naší nabídce najdete sklenice pro běžné i profesionální použití. Sledujte nás na Fcb Vše o nákupu.


Obchodne podmienky Slovensko. Podmínky ochrany osobních údaj. Sklenice na olej a nealko. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů.


Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček.

Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány. Zabýváme se distribucí potravin, alkoholu, limoná cukrovinek, tabákových výrobků a drobné drogerie. V současnosti pravidelně zásobujeme několik set provozoven převážně na Moravě. Alkohol, pivo, víno, pochutiny.


Pondělí - Pátek : - 1hod. Objednávky obdržené do 1hod. Pokud máte zájem o odběr většího množství zboží nebo výrobu na zakázku, navštivte sklárnu a velkoobchod florianovahut.


Vážení zákazníci, vzhledem k situaci okolo koronaviru, pozastavil dopravce DPD doběrečné v hotovosti. Použijte, prosím, platbu převodem nebo online kartou. Vyberte si sklenice na zavařování, sklenice na med z naší bohaté nabídky. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství.


K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Kuchyňské potřeby, velkoobchod sklo, velkoobchod keramika, velkoobchod gastro. V našich skladech naleznete široké množství sortimentu pro domácnost i zahradu.


Z produků pro domácnost vedeme například: kuchyňské potřeby, domácí potřeby, nádobí, sklo porcelán, keramiku a další. Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby. Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod.

MAKRO je nejrozvinutějším velkoobchodem v ČR. Vážení obchodní partneři, po dobu platnosti nařízení vlády ČR ohledně nutných opatření v souvislosti se šířením nákazy koronavirem s platností od 17. Láhev Bordo - l tmavě zelená - pouze osobní.


Láhev Geradehals Extra - l bezbarevn. Nejširší výbeř sortimentu pro gastronimi, stolování, servírování a přípravu pokrmů nabízí rodinná firma SAHM s více jak 1letou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky