pondělí 18. prosince 2017

Kuchyňský nůž damašková ocel

Poskytuje vynikající stabilitu ostří při každodeních řezných úkonech. Rukojeť je z černého vrstveného dřeva, nerezovým kroužkem a čepem. Každý nůž je dodáván v dárkové krabičce vyložené hedvábím. Berndorf Sandrik vám představuje novou řadu profesionálních nožů HANAMAKI - kuchyňský nůž.


Tento luxusní nůž z damascénské oceli je to nejlepší co můžete ve své kuchyni. Kuchyňský nůž s čepelí z damaškové oceli. Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Díky skládání čepele z vrstev tvrdé a houževnaté oceli.


Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Santoku 167mm-Suncraft Senzo Bamboo-High carbon-japonský kuchyňský nůž. Santoku Senzo Bamboo 1mm – tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo santoku se zhruba označuje jako tři ctnosti, což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu.


V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou. Výsledkem je materiál odolný proti opotřebení a zároveň proti přelomení. Díky použitému materiálu je čepel nože G21. Na světě neexistují dva kusy se stejnou strukturou.


V damaškové nerezové oceli PMC je spojena houževnatost oceli 12C(matný vzor) s tvrdostí oceli RWL(lesklý povrch), výsledný materiál má. Nůž nikdy nebyl použit. Damascus steel knife making. Výchozí počet vrstev - 8. K noži je i certifikát od výrobce s parametry. Nože z damaškové oceli v kuchyni?


Ano, je to skvělá volba. Damaškový kuchyňský nůž Beta - RUČNÍ VÝROBA. Rukojeť z micarty je pevná, odolná a příjemná na dotek. SKLADEM - rychlé dodání.


Je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání. Ručně vyrobený šéfkuchařký nůž z damaškové ocele od značky Böker. Get without the ads. Skip trial month free.


Unsubscribe from Tomáš Kraus? Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Kuchařský nůž Classic Ikon je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří.


Pořiďte si raději nový, který opravdu vydrží i náročnější každodenní používání a přitom příjemně překvapí svou cenou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jeho ostrost při řezání je ohromující a vaření se stává nezapomenutelným zážitkem. Jestliže očekáváme nůž , který vydrží v dobré kondici při běžné zátěži (pracovní nůž , zahradnický nůž , nůž do přírody, kuchyňský nůž ) a nebude vyžadovat zvláštní péči, vybírejte nerezovou ocel s příměsí chromu a uhlíku s tvrdostí okolo HRC.


Sada nožů z nerezové oceli v dárkovém balení Jean Dubost Forged.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky