úterý 26. prosince 2017

Hrnec na smažení

Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Hrnce na špagety a smažení UPOZORNĚNÍ! Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirus je možné za dobírku u kurýra platit pouze kartou, kurýrní společnosti nepřebírají hotovost a vyžadují bezkontaktní styk. Hlavní přednosti: Ovládací tlačítka na předním panelu v češtině Vnitřní hrnec je vyroben z prémiové nerezové oceli Odložený start 10v1: tlakový hrnec , pomalý hrnec , rýžovar, jogurtovač, vařič vajíček, ohřívač jídla, pánev na smažení nebo restování, napařovací hrnec , sterilizátor, hrnec na přípravu.


Vyndavací části fritovacího hrnce můžete umývat v myčce, takže po smažení uklidíte raz dva. Navíc je hrnec multifunkční a dokáže kromě smažení připravit jídlo na dalších šest způsobů.

Má časovač, který hlídá optimální dobu přípravy a termostat, který se stará o přesnou teplotu oleje při smažení. Fritovací hrnec je vybaven odnímatelným časovačem a několika základními programy s přednastavenou délkou smažení i teplotou. Většina z nich má na hraně nádoby a poklice nerezovou ochranu proti otlučení. Ocelová nebo litinová jádra i smalt jsou z kvalitních materiálů, mohou se používat na všechny typy ohřevů a velmi dobře rozvádí teplo. Nedoporučuje se používání.


Na fritování můžete použít až litry oleje a usmažit až kg potravin. Vnitřní misku, která je z nepřilnavého teflonu, lze vyjmout a umývat v myčce. Stejně tak víko nádoby, koš na smažení a obracečku.


Teplotu lze díky termostatu nastavit od °C do 1°C pro přípravu různých druhů potravin.

V závislosti na zvoleném výkonu, množství a druhu surovin apod. Vaření je tedy velmi pomalé a rozhodně není vhodné pro přípravu rychlovek. Vařit můžete i zcela bez tuku.


Je vhodný na pomalé vaření, vaření, pečení, smažení , vaření v páře a grilování. Zařízení mimo jiné zvládá i ohřev jídla, smažení masa, sýra, zeleniny atd. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsou recepty, které smažení při vysoké teplotě vyžadují.


Například steaky nebo minutková masa si potřebují ze všech stran užít svoji chvilku na rozpálené pánvi, aby se povrch zatáhnul a šťáva z masa se uzavřela uvnitř. Ovšem vysoké teploty při smažení vyžadují volbu správného oleje, který se nebude přepalovat. Fritéza dokáže nahradit klasické smažení na pánvi, ale i různé druhy přípravy v troubě.


Fritovací hrnec , nazývaný též jako friťák, umožňuje jak smažení , tak i horkovzdušný ohřev a pečení, které jsou moderní a zdravější variantou. Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček. Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení , sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Pomalý hrnec se prodává v mnoha objemových variantách: od až do 1litrů.


Před koupí si možná není špatné doma vyzkoušet jednoduchý test. Do vašeho klasického hrnce nalijte takové množství vody, které odpovídá objemu budoucího přístroj. Na vlastní oči se tak přesvědčíte, jaké množství se do nádoby asi vejde.

Hluboká hrnec s košem a skleněným víkem o průměru cmje produktem renomované značky Excellent Houseware, která se ukáže jako nepostradatelná jak v amatérské, tak v profesionální kuchyni. Vaření v páře, ohřívání, pečení, smažení i dušení. Tohle všechno zvládnete s jeho pomocí snadno a rychle. Vybraný program a ostatní údaje ohlídáte na přehledném LCD displeji.


Co jeho použitím získáte?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky