středa 27. prosince 2017

Krabice úložné

Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Dětské stolečky a sety.


Zaobstarajte si piknikový košík, úložné krabice alebo napríklad drevené boxy na kolieskach.

V našej ponuke nájdete úložné boxy aj úložné krabice v čarovnom škandinávskom štýle, ktoré sa stanú praktickou ozdobou vášho interiéru. Ukládání do krabic s víkem má své přednosti Papírové úložné krabice jsou lehké, ale přesto vyrobeny z pevného a stabilního materiálu. Ukládat v nich můžete třeba různé dokumenty, hračky, boty, sezónní oblečení nebo další menší věci. Detské šatníkové skrine.


Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod. TJENA Tuto krabici můžete využít na uspořádání menších věcí jako jsou kabely, pásky nebo třeba struny. Predaj dekoračných úložných krabíc (boxov), organizérov a vešiakov.


Vyberte si u nás vaše nejoblíbenější. V této kategorii našeho eshopu naleznete úložné boxy, krabice s víkem a sady úložných krabic do regálů.

Oblíbené úložné krabice a boxy se hodí nejen na uskladnění sezónního obleční, nejrůznějších domácích potřeb, ale třeba také jako stále oblíbenější boxy a krabice s víkem na hračky. Není nad úložné boxy a krabice. Vypadají stylově a schovají nepořádek.


Mají snad jen jednu nevýhodu, když do krabic nějáký nepořádek uložíte, už se vám nechce se k němu vracet. Praktické úložné boxy všech velikostí jsou jako stvořené k uschování a uklizení nejrůznějších věcí. Je super, že je lze použít jak samostatně (některé z nich mají víko), tak jako šuplíky do polic a skříněk.


Nepřímo je to vlastně vina úložných krabic, vždyť oni tak hezky vypadají, tak proč si opět přidělávat nepořádek. Pokud tedy máte třeba v obýváku či jídelně dřevěný, plastový nebo jiný regál, pomohou vám. K uložení oblečení, hraček nebo pracovních projektů vám poslouží krabice a úložné boxy.


Uspořádejte si všechny věci tak, ať o nich máte dokonalý přehle a zároveň to vašemu prostoru sluší. Hledáte krabice , organizéry nebo látkové boxy, do kterých uložíte oblečení, šperky i boty? Zkrátka spoustu užitečných pomocníků, díky kterým udržíte ve svých věcech pořádek lusknutím prstů. Odměřte délku látky, kterou budete potřebovat k obalení úložné krabice (nezapomeňte připočítat přehyby), a vystřihněte. Krabici nastříkejte lepidlem a přilepte.


Tieto internetové stránky používajú k poskytovaniu služieb, personalizácií reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto internetových stránok s tým súhlasíte. Snadná manipulace a dají se skládat na sebe.


Doprava od Kč bez DPH Platba zdarma.

Uložte si všechny své poklady pěkně přehledně do proutěných košů a úložných boxů. Vraťte svému domovu řád s praktickými pomocníky! Poštovné od Kč a při nákupu nad 1. Přemýšlíte, co byste do takových úložných boxů vlastně dávali?


Sezónní oblečení, hračky, které vám je líto vyhodit, staré školní sešity nebo třeba kuchyňské pomůcky, které vytáhnete jen párkrát do roka. Kartonové krabice jsou vyrobeny z třívrstvé, pětivrstvé nebo sedmivrstvé lepenky nejvyšší kvality. Nabízíme poštovní, zásilkové, stěhovací a úložné krabice různých rozměrů, od malých krabiček až po přepravní EURO boxy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky