čtvrtek 21. prosince 2017

Rozměry umyvadla

Mytí je jedním z nejdůležitějších vlastností kuchyně. Pány, kteří nemají myčku, podle statistik strávili až dní v roce na mycích nádobách. A co je nejdůležitější, umyvadlo bylo pohodlné a prostorné.


ContentsVlastnosti a výhodyTvar a rozměry2. LitinaJak si vybratTypy.

Optimální rozměry umyvadla : rady k výběru 06. Leave a comment Vyberte si velikost umývadla podle rozměrů koupelny a stylu, ve kterém jsou vyrobeny Nákup nábytku a sanitárního vybavení není snadný proces, jak se to může zdát na první pohled. Flush-faktura umyvadlo jednoduše řečeno, je dokonale připevněn k desce stolu, nezáleží na tom, jak hladký bude poslední díra. Stejně tak bude na vrcholu umyvadlo.


Musíte však zajistit integritu kloubů, to znamená, že rozměry otvoru a umyvadla by neměly být příliš odlišné. Jakmile máte s rozvržením koupelny jasno a přece jen se do práce pouštíte sami, nebo jen chcete být informováni, tak Vám níže vypisuji, nejzákladnější doporučené rozměry , výšky odpadů, vody, a umístění sanitárních zařizovacích předmětů. Nabízíme koupelnová umyvadla , umývátka i dvojumyvadla.

Vybírat lze umyvadla závěsná-nástěnná, polozápustná i zápustná, modely pro posazení na sloup, umyvadla nábytková i umyvadla k postavení na desku. Nechybí umyvadla , sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla ), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků. Dvojumyvadlo ze série Cubito od firmy JIKA.


Rozměry umyvadla jsou 1x 4x 1cm. Balení neobsahuje sifon ani baterii. Vyberte si umyvadlo, do kterého se vám vejdou paže, aniž by voda stříkala ven. Záleží však samozřejmě na vaší tělesné konstituci. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí.


Od velikosti koupelny (toalety) se odvíjí i rozměry umyvadla. Obvyklé rozměry jsou nebo cm. Do velké koupelny , která slouží celé rodině, se často. Vyberte si závěsné umyvadlo na zeď, umyvadla do nábytku, zápustná umyvadla či položená na desku.


Umyvadla do koupelny se vyrábí v mnoha. Máme také zdravotní umyvadla. Jednoduché a elegantní umyvadlo obdélníkového tvaru s otvorem pro baterii uprostřed.

Vzdálenost mezi stěnou a osou umyvadla a stěnou a osou záchodové mísy je min. Minimální vzdálenosti mezi předměty a volné prostory k pohybu - ergonomie WC a koupelny. Pokud se v koupelně a na WC chcete pohodlně pohybovat, je ergonomie interiéru velmi důležitá. V moderní koupelně a toaletě musí mít všechno své. Designové keramické umyvadlo s moderním nádechem v kombinaci fialové a růžové zlaté barvy působí velice elegantně.


Zvnějšu imituje broušený kov, uvnitř zdobeno ornamenty. Pozn: umyvadla Nordic lze upravit na přesnou šíři dle přání zákazníka. Instalaci umyvadla lze provést: jako součást koupelnového nábytku (na skříňku) upevnit na zeď pomocí konzolí usadit na podezdívku Konzole na. Koupelnová umyvadla by měla být praktická, ale i ozdobou místnosti.


Váha umyvadla je přibližně kg, je tedy těžké a potřebuje desku bytelnou. Jde o rozměry orientační, u každého umyvadla se mírně liší. Průměr vytvořeného odtoku je cm.


Dopřejte své koupelně krásný přírodní kousek! Vstup je potom šířky 8mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky