pondělí 18. prosince 2017

Designové varné konvice

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Concept, Sencor, ETA a dalších. Alessi designové rychlovarné konvice Plissé. Máme pro vás designové konvice na čaj, termokonvice a termosky.


Najdete zde nabídku konvic z různých materiálů, ale vždy s nezaměnitelným designovým rukopisem.

Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI. Varné konvice , Modernisvitidla. Vážení zákazníci, vzhledem k situaci je přáním dopravců minimalizovat dobírky, doporučuje se platba převodem nebo kartou. Je doporučeno také adresovat objednávky přímo na Vaše bydliště.


I varné konvice bývají opatřeny řadou standardních nebo speciálních funkcích. Kvalitní designové rychlovarné konvice v e-shopu Designpropaganda. Navštivte náš showroom s designovým nábytkem v Praze.


Takové konvice mají samozřejmě lepší příkon a vybíráme také z kvalitnějších materiálů.

Většinou jde o rychlovarné konvice z plastu. Tyto konvice jsou určeny pro spotřebitele, kteří mají skromné požadavky. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech.


Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Pro ty z Vás co mají rádi klasiku tu máme pěkné designové konvice na čaj, kávu i espresso.


Vyberte si ty nejkvalitnější konvice od značky Bergner. Pro náročné tu máme i smaltové konvice od KaiserHoff v různém barevném. Konvice z nerezové oceli mají pískací mechanismus.


Největším nedostatkem varné konvice je výraznější hlučnost provozu. Podobně akustický tón oznamující dosažení požadované teploty může slabším jedincům trhat uši. Nabízíme Vám designové rychlovarné konvice značky Eva Solo. Společnost Eva Solo se věnuje výrobě předmětů pro každodenní využití v domácnosti už desítky let. Přesto dokáže i nadále překvapovat dokonalými inovacemi.


Rychlovarná konvice této značky je navíc velmi výkonná a praktická. Nápojové automaty oceníte zejména do kanceláří nebo jídelen, kde se setkává větší počet osob. Zpomalené otevírání víčka konvice zabraňuje náhlému výtrysku horké páry.

S objemem l, zakrytým topným tělesem a vysokým příkonem, snadno a rychle připravíte ten pravý šálek pro své přátele. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála.


Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Dalším důležitým parametrem je příkon.


Smeg varné desky jsou kombinací kvalitních materiálů a špičkové technologie. Můžete si vybrat z velkého množství různých tvarů, velikostí a způsobů vaření, tak aby odpovídaly estetice vaší trouby. Kompletní sortiment Smeg varných desek zahrnuje plynové, sklokeramické a indukční varné desky. Pití čaje není jen o vychutnávání téměř mystického nápoje.


Přihlaste se k odběru novinek. Designové konvice : Vysoké umění v kuchyni. Vaší registrací budete mít vždy k dispozici čerstvé informace o aktuálních akcích a nabídkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky