úterý 12. prosince 2017

Grilovací deska na plynový sporák

Nemáte možnost grilovat venku? Stačí použít tuto grilovací desku, kterou jednoduše připevníte na plotýnku sporáku. Deska je vhodná pro elektrický i plynový sporák či vařič. Potěší vás také velmi snadná údržba - desku stačí omýt vodou.


Grilovací pánve na plynový sporák. Lze je dále rozdělit podle velikosti na grilovací zařízení s jednou deskou nebo na grilovací zařízení s dvojitou deskou.

Na grilovacích deskách můžete připravit steaky, klobásy, hamburgery, vejce apod. Lze použít i na zhradním grilu, položí se na rošt. Stav solidní jako nový. Ochranné skleněné desky na sporák. Skenená ochranná deska je určena k pokrytí různých typů kuchyňských varných ploch.


Je mimořádně trvanlivá a odolná proti nárazu, je tak efektivní povrchovou ochranou proti poškození varných ploch. Deska také chrání proti znečištění a usazování prachu. Plynový sporák Mora HEZKÝ STAV, PLNĚ FUNKČNÍ!


Plynové hořáky, litinové plotýnky, sklokeramická deska nebo indukce?

Vařit můžeme na různých typech desek a sporáků, které se od sebe liší. Kombinovaný sporák Šírky cm. Kontaktní plynový gril se dvěma plochými hořáky z aluminizované oceli, umožňujícími nezávislého grilování pouze na polovině nebo na celé ploše grilu. Pomocí ovládacích knoflíků a teploměru lze pohodlně regulovat teplotu.


Obsahuje přední přihrádku na koření či grilovací přísady a podporu plynové lahve. GDRL - C - EM rýhovaná. Oproti klasickému roštu z něj neodkapává žádný přebytečný tuk, nic se nepálí a grilování je tím pádem zdravější i chutnější (protože si pokrm zachová svou přirozenou šťavnatost). Skvěle vám k tomu poslouží grilovací pánev Gastrolux, která je báječnou alternativou, když nemáte možnost jít na zahradu a roztopit skutečný gril. Skleněná deska za sporákem trpí.


Pokud zvolíte běžné sklo, může dojít velmi brzy k poničení. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů.


U jiného typu materiálu by ohřev nefungoval. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Sporák na zemním plyn, pro ilustraci funkčnosti napojen na propan butan a zapálen viz foto. Osobní odběr po telefonické. Kromě všech standardních funkcí je tento sporák vybaven funkcí SteamBake, která přidá na začátku procesu pečení páru.

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky