čtvrtek 15. listopadu 2018

Whirlpool multifunkční trouba

Spojuje velký vnitřní objem litrů s nenáročnými vnějšími rozměry. Je vybavena LCD displejem, který nabízí snadný a rychlý výběr funkcí, například vaření v páře Steam či zapékaní Crisp. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl.


Whirlpool multifunkční trouba

Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent. SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů. Mikrovlnné trouby Whirlpool jsou charakteristické svým nadčasovým designem a mnoha vyspělými inteligentními funkcemi, které z vestavěné nebo i volně stojící mikrovlnné trouby udělají multifunkční zařízení. Příslušenství k mikrovlnným troubám. Wpro Značka profesionálních čisticích prostředků.


Multifunkční trouba Univerzální parní hrnec. Jet Start, Jet Defrost - rychlé rozmrazování, Dual Crisp - zapékání jídel do křupava , Dual Crisp Fry, Combi - horkovzdušné pečení jako v klasické troubě, Auto Cook - možnost použití automatických receptů, Keep. Vestavné trouby WHIRLPOOL na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Get Whirlpool Spare Parts. Disponuje funkcí Crisp, gril, horkovzdušný ohřev, vaření v páře. PARNÍ multifunkční trouba W11I MS1z nové řady W Collection.


Stisknutím jediného tlačítka mikrovlnná trouba připraví křupavou pizzu, hranolky, automaticky rozmrazí nebo ohřeje jídlo na správnou teplotu nebo ho uvaří v páře. Nový palcový barevný displej vám zajistí přehledné a snadné ovládání. Volně stojící multifunkční trouba s objemem litrů a spoustou užitečných funkcí. Mezi přednosti patří elektronické ovládaní, funkce JetStart nebo celá řada přednstavených automatických programů ChefMenu, které vám výrazně usnadní vaření. Mikrovlnná multifunkční trouba Whirlpool MCP 3BL v černém provedení.


Systém distribuce 3D zabezpečuje rovnoměrné proudění energie pro rovnoměrný ohřev potravin. Patentovaná funkce JetDefrost pro superrychlé rozmrazování potravin, až sedmkrát výkonnější než jiné mikrovlnné trouby. AMW 7NB je vestavná multifunkční mikrovlnná trouba značky Whirlpool.


Sama nastaví parametry přípravy podle zvoleného druhu jídla a jeho hmotnosti. Nadčasový design W Collection dokonale zapadne do kuchyně v jakémkoli stylu. Má maximálně intuitivní dotykové ovládání v kombinaci s klasickým otočným knoflíkem, funkce se zobrazují na jednoduchém černobílém displeji. Při údržbě velmi potěší automatický cyklus Auto. Samostatná horkovzdušná trouba se 6. Cenově maximálně atraktivní vestavná multifunkční trouba Whirlpool AKP 4IX, která se vzhledem k objemu litrů hodí pro použití v menších a středně velkých domácnostech.


Whirlpool multifunkční trouba

Nechybí gril, horkovzduch, funkce Crisp. Atypickou konstrukcí vyniká rohová mikrovlnná trouba , kterou můžete snadno umístit do těsnějších rohů kuchyňské linky. Jaký objem a velikost talíře má multifunkční mikrovlnná trouba nejčastěji? Maximálně jednoduchou údržbu zajišťuje cyklus Auto Clean.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, l, Ventilátor, Teleskopické vysouvání plechu Nerezová vestavná multifunkční trouba se zamačkávacími knoflíky a jedenácti praktickými programy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky