čtvrtek 8. listopadu 2018

Pekáč s víkem

Pekáč s víkem

Hliníkový pekáč využijete jako klasický pekáč s víkem na přípravu masa, ale i jeho díly samostatně – horní díl jako mělký pekáč nebo pánev na pečení i smažení. Víko na pekáči má jednu skvělou funkci, a sice, že zaručí, že maso nebude vysušené a udrží si svou šťávu. V této kategorii najdete smaltované a skleněné pekáče s víkem , které můžete použít i jako samostatné zapékací mísy.


Stálicí v českých kuchyních je litinový pekáč s poklicí, který se už mnoho let vyrábí v Českých Budějovicích. Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem. V nabídce nerezový pekáč s roštem i unikátní skleněný pekáč s poklopem a žáruvzdornými nožkami pro bezpečné odkládání pekáče vytaženého z trouby na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou.


V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Kulatý pekáč s víkem 15L z varného skla, varné sklo patří mezi žádané materiály v moderní kuchyni, v nabídce jsou různé tvary a velikosti pekáčů. Skleněná zapékací mísa s víkem o objemu litrů, vyrobená z prvotřídního varného skla SIMAX.


Pekáč s víkem

Snadno upečené buchty nebo koláče přemístíte. Je opatřen nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a. Pekáče se vyrábí z tvrdého. Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a s. Pomocí restovacího hrnce uvaříte vše od dušených jídel po restovaná masa, zeleninu a drůbež.


Zjistit více o Electrolux E9KLLCpekáč s víkem. Odolné proti žáru - vhodné pro zapékání potravin v troubě. Střední díl jako mělký pekáč nebo pánev na pečení i smažení. Díky úpravě vnějšího povrchu můžete oba díly použít na všechny. Bez problémů se vám do něj vejde maso pro celou rodinu.


Skleněný pekáč by neměl chybět v kuchyni žádnému kuchaři. Je také vhodný do myčky nádobí. Využijte k přípravě svých oblíbených pokrmů tento pekáč s víkem od výrobce AEG. Poklice z odolného varného skla s aroma otvorem páry pro dokonalou kontrolu vaření. Osmahněte nebo předvařte na varné desce a poté váš pokrm jednoduše dokončete v troubě.


Všechny bohaté chutě uchováte uvnitř restovacího hrnce a vždy dosáhnete šťavnatého a měkkého výsledku. Keramický glazurovaný pekáč s víkem. Jídlo, které v něm připravíte, má vynikající chuť a je velmi šťavnaté.


Varné sklo patří mezi oblíbené materiály, v nabídce naleznete další velikosti a tvary pekáčů značky Caseo. SKK Titan Durit INDUKCE. Všechny výrobky z řady titan indukce jsou ručně lité jsou s jednou z nejtvrdších bezteflonových nepřilnavých povrchových vrstev titanu Durit Resist. Popis: Velký pekáč vel.


Vhodný na pečení, zavařování a na vaření knedlíků. Prvotřídní nepřilnavý povrch chrání jídlo před připečením nebo spálením. Skleněné víko je vyrobeno z ohnivzdorného skla, na němž je možné upečené jídlo též servírovat.


Je vhodný do všech typů trub, do myčky, lednice, na elektrický sporák a plynový sporák s rozptylovačem plamene. Nevýhodou může být vyšší hmotnost, zato vás potěší vysoká životnost. Litina rozvádí teplo rovnoměrně.


Pořiďte si rovnou litinový pekáč s víkem , ať ho můžete využít naplno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky