úterý 6. listopadu 2018

Porcovač na zmrzlinu

Porcovač na zmrzlinu

Jeho jednoduchost, praktičnost a funkčnost poznáte okamžitě. Vynikající pro snadné porcování zmrzliny. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Připravte během letních dnů nebo oslav lahodné osvěžení ve formě pohárů nebo kopečkových zmrzlin. Náš e-shop nabízí porcovač na zmrzlinu , díky kterému budou kopečky vypadat stejně a docílíte tak dokonale vypadajících dezertů. Porcovačky na zmrzlinu. Je vyroben z velice kvalitní slitiny hliníku, bezporuchový díky absenci mechanických částí a prakticky nezničitelný.


V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více. Mechanický porcovač na zmrzlinu , se kterým jednoduše a rychle vytvoříte zmrzlinové koule do pohárů nebo kornoutů. Tento porcovač můžete použít i pro servírování jíných pokrmů,. Chicagské muzeum architektury.


Pořiďte si naběračku na zmrzlinu pro pohodlné a vkusné servírování. Naběračka TEFAL COMFORT má praktický jazýček pro snadné vyklápění zmrzliny. Dokážete tak vytvořit úžasné oblé kopečky. Naběračka na zmrzlinu se pohodlně drží díky protiskluzovému držadlu. Tento kvalitní produkt je vyroben z nerezové oceli a díky preciznímu provedení poslouží mnoho let.


Mechanismus s pružinou je ideální k porcování zmrzliny, sorbetů nebo krémů. Rukojeť vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, porcovač z odolné slitiny ušlechtilých kovů. Zmrzlinářské porcovače na zmrzlinu jsou vyrobeny z ušlechtilé chromniklové nerezové oceli.


Stojany na zmrzlinu jsou vyrobeny z nerezové oceli na různý počet kornoutů. S těmito nepostradatelnými pomocníky při prodeji zmrzliny budete vystupovat jako profi. Kompletná technická špecifikácia produktu Dávkovač kliešte porcovač na zmrzlinu ryžu oceľový ml Berndorf a ďalšie informácie o produkte.


Kč – 4Kč v obchodech Porovnat ceny. Je vhodný na nielen naberanie kopčekov jemnej a tvrdej zmrzliny, ale tiež ryže, rizota alebo pyré. Tip pro vás: pokud je zmrzlina příliš tvrdá, opláchněte porcovač před každým nabráním horkou. Tvar lžíce je oválný - rozměry x cm. Vhodné do mrazničky ano.


Zařazení příprava zmrzliny a jogurtu. Vyroben z ušlechtilé chromniklové nerezové oceli, vratná pružina, porci zmrzliny snadno vyklopíte, snadná obsluha. Nabízíme různé velikosti.


Doba dodání pro Hledat. Upozorňujeme, že tato doba dodání se vztah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky