pondělí 12. listopadu 2018

Bambusový kartáček

UHLÍKOVÝ BAMBUSOVÝ ZUBNÍ KARTÁČEK. Používa přírodní štětinky na bázi uhlíkového vlákna, které vzniká speciální vysokotepelnou úpravou bambusu. Obsahují mikročástičky aktivního uhlí, které napomáha přirozene bělit zuby a. Tento kartáček je nejen krásný a velmi efektivní při čištění zubů, ale také biologicky odbouratelný a šetrný k životnímu prostředí. Má také přirozeně antibakteriální štětiny.


Bambusový kartáček

Bambus je skvělý a šetrný materiál. Náš bambusový zubní kartáček , čistí zuby stejně dobře jako každý jiný plastová kartáček , ale s tím rozdílem, že při používání našeho kartáčku šetříte životní prostředí. Prosím používejte pouze text. Všechny smajlíky kromě srdce na výsledném produktu.


EcoHeart je prémiový bambusový kartáček na zuby, který udrží čisté vaše zuby, karmu i přírodu. Vznikl jako klíč, který má v lidech aktivovat dobro. Připomínat jim, že každý z. Nahraďte plastový kartáček jeho bezodpadovou aletrnativou! Rozložitelný kartáček je přizpůsoben pro pohodlný úchop, kvalitní nylonové štětinky se postarají o zdravé zuby i dásně.


Kartáček z bambusu může být Vaším prvním krokem na cestě k zero waste. Jde o dokonalé skloubení nejlepší zdravotní vlastnosti zubního kartáčku spolu s ekologickou šetrností. Rukojeť je z bambusu, štětiny jsou z nylonu a jsou měkké. Zubní kartáček s extra soft štětinkami je vyroben výhradně z bambusu. Zabalen v 1 recyklovaném obalu.


Přírodní neimpregnovaný bambus - ručně leštěný bez třísek či nerovností. Vyzkoušejte například bambusový kartáček na zuby, se kterým je čištění hračka. Přírodní kartáček Siwak, také známý jako Miswak nebo Meswak je kořen stromu Salvadora perská. První kartáček na zuby užívaný pro ústní a zubní hygienu již tisíce let. Kartáček Siwak má dlouhou, dobře zdokumentovanou historii a je znám pro své léčivé vlastnosti.


Bambusový kartáček

Má dezinfekční, antibakteriální a. Eshop se zabývá prodejem pouze bambusového oblečení, našim hlavním produktem jsou bambusové čepice,nákčníky , ponožky, spodní prádlo, legíny a spoustu dalšího. Veškeré zboží pochází ze zemí EU, vyrábí se převážně v ČR-většina naše výroba. Nabízíme tři barevné varianty. Přírodní zubní kartáček pro zářivý úsměv a zdravé zuby je vyroben z recyklovatelného bambusu. Dřevěný kartáček Hydrophil je vyrobený z bambusu a jeho štětiny nejsou z ropy, ale z obnovitelných surovin - ricinový olej.


Kartáčky jsou vyrobené s maximální ohledem na životní prostředí. Tyto kartáčky budou nejen skvělé vypadat ve vaší koupelně, ale jsou taktéž dobrou volbou pro snížení spotřeby plastů. Jedná se o prastarou a přírodní alternativu k modernímu kartáčku na zuby.


Bambusový kartáček

Ekologický bambusový kartáček pro každodenní péči o váš chrup. Má dlouhou historii a spoustu léčivých přínosů. Biologicky rozložitelný zubní kartáček Ecohiker je perfektní, když hledáte další způsoby, jak snížit svou ekologickou stopu. Naše kartáčky jsou vyrobeny z přírodního bambusu a štětinky z nylonu bez BPA, díky čemuž jsou zubní kartáčky z biologicky rozložitelné. Naše cestovní pouzdro na zubní kartáček z bambusu je stylové, praktické a udržitelné.


Pro zdraví vašich zubů a dásní je na první příčce mezi nejmodernějšími dentálními doporučeními, zejména pro čištění citlivých zubů a dásní. Kde koupit bambusový zubní kartáček ? Tento zubní kartáček je vyroben z přírodního bambusu se štětinkami z recyklovaného nylonu. Rukojeť kartáčku se vyrábí z přírodního bambusu- druhu moso, který roste velmi rychle, nepotřebuje umělé zavlažování ani hnojení. Pochází z udržitelných zdrojů.


Bambusový kartáček

Stylový bambusový kartáček White vyrobený ze 1 přírodního bambusu zaručuje nejen dokonale vyčištěný chrup, ale zároveň je ohleduplný k životnímu prostředí a zvířatům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky