čtvrtek 22. listopadu 2018

Pečící trouba professor

Pečící trouba professor

Na otočném rožni si můžete upéct i kuřátko. Funkce a obsluha trouby Professor PT422. Trouba Professor se zapojuje jednoduše do zásuvky. Pro pečení v troubě si můžete vybrat horní topné těleso, spodní topné těleso nebo kombinaci obou těles dohromady. Uvnitř trouby je umístěn otvor pro uchycení otočného rožně pro možnost grilování v troubě.


Mini trouba Professor PT 420B v klasické bílé barvě o objemu 42l. Nábídne vám úrovně pečení, funcí vč. Teplotu můžete nastavit od 1až 2°C. PROFESSOR PT 422X pečící trouba. Nebo si chcete dopřát čerstvě upečenou buchtu nebo koláč i na vaší chatě či chalupě?


Ať tak nebo tak, stolní pečící trouba Professor PT420B je skvělým kuchyňským pomocníkem, který rozšíří váš kuchařský repertoár. Díky svým kompaktním rozměrům. Kompaktní trouba se stane vítaným společníkem každé malé kuchyně.


Pečící trouba professor

Celé zařízení z nerezu se zabudovanými litinovými plotýnkami v horní části bude dělat parádu na chatě. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Má vnitřní objem litrů.


Integrovaný přepínač topných těles nabídne hned tři polohy - horní ohřev, dolní ohřev i horní a spodní ohřev současně. Pořiďte si mini troubu. Nemáte prostor pro klasickou pečící troubu? Jedná se prakticky o plnohodnotnou náhradu za klasické trouby. Samozřejmě jsou menší, jde tedy o menší objem, který můžete využít.


Podobné fráze na Sleviste. Nabízím pečící pánev professor EP - 1v dobrém a použitelném stavu s běžnými stopami používání pečící nádoby. Naprasklé madlo skleněného víka. V případě zájmu volejte nebo využijte e-mail, na sms nereaguji, děkuji za pochopení. Elektro - Trouba professor bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. W, l, Ventilátor, Samočištění Stylová vestavná trouba zaujme nejen originálním designem, ale i řadou praktických funkcí, které vám usnadní a zpříjemní pečení. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Nastavení teploty od 100°C do 250°C. Dvojité sklo dvěří - vnější zrcad.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky