pondělí 12. listopadu 2018

Konvice na kafe

Pozor na netěsnosti, při troše nepozornosti se může stát, že budete mít kávu všude, především pak tam, kde o to vůbec nestojíte. Postavte konvičku na vařič. Jistě, u každé konvice to bude trochu jiné, jde o proporce. Jenže na indukční sklokeramické desce bychom měli vodu uvařit za malinko víc jak minutu a spotřebovat na to jen Wh.


Na klasické sklokeramice nám to samé zabere bez mála dvě minuty a spotřeba bude Wh. Takže spotřebitel, který chce ušetřit každý watt i.

Vynikající pro přípravu a podávání čaje nebo kávy. Je vyrobena ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Skleněná nádoba je vhodná do myčky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sada tří náhradních gumových těsnění k hliníkovým moka konvicím Bialetti v sadě s náhradním sítkem. Určeno pro moka konvice o velikosti na či šálk.

Konvice na čaj a kávu French press. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění. Hliníkové moka konvice jsou o něco levnější a mají delší tradici, hliníku se v dnešní době již bát nemusíte. Naopak nerezové moka konvice vyjdou o něco dráž, ale fungují na indukčních plotýnkách.


Dále berte v potaz velikost konvičky, do velké lze dát o něco méně vody (nikoliv však méně jak polovinu). Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Podívejte se na týdenní nabídky Vivre.


My se postaráme o doručení. Elegantní kávovar z prvotřídní nerezavějící oceli vynikající pro přípravu kávy espresso. Opatřeno ergonomickými úchyty ze žáruvzdorného plastu, které nepálí.


Prohlédněte si naši širokou nabídku doplňků k podávání čaje a kávy od základních kousků jako jsou hrnky, džbánky, šálky a talířky až po vychytávky jako konvice na přípravu espressa a šlehač mléka. Nerezové konvice nabízíme jak v klasickém provedení, tak i moderní barevné varianty. Na stole zdobí svými veselými barvami a nalití čaje nebo kávy z pěkné konvice umocní.


Na horním okraji má rozšířený límec, kam káva při vaření vyběhne, aniž by přetekla. Na okraji je i hubička, která usnadňuje nalévání.

K tělu džezvy je přinýtována dlouhá rovná rukojeť, často kovová, někdy dřevěná. Praktické i stylové konvice a konvičky. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku!


Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky