úterý 6. listopadu 2018

Robot eta gratus max

Robot ETA GRATUS MAX je unikátní svojí vysokou pevností a životností. Díky celokovovému tělu je to přístroj na celý život. W motorem zvládne i velké zatížení.


ETA Gratus Max - Kuchyňský robot , který se umí otáčet - Duration: 2:48. Z firmy ETA nám do redakce přišel na test Eta Gratus Max. Krásný velký bílý robot , který na první pohled zaujme každého návštěvníka kuchyně.

Pojďme se podívat na to, jaký je, co lze z něj dostat, s čím pomůže v kuchyni. Vďaka celokovovému telu je dostatočne robustný a tým aj dlhú životnosť. Jednoduchú manipuláciu podporí výklopné rameno.


Kuchynské roboty ETA sú tak nadčasovými pomocníkmi na profesionálnej úrovni, ktoré nezaskočí žiadny nový gastronomický trend. Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov. Krásny veľký biely robot , ktorý na prvý pohľad zaujme každého návštevníka kuchyne. Poďme sa pozrieť na to, aký je, čo je možné z neho dostať, s čím pomôže v kuchyni.


Nadprůměrný má i objem mísy, l postačí i domácnosti o více než čtyřech členech.

Mísa je vyrobená z nerezu, který patří díky svým vlastnostem mezi nejoblíbenější materiály. Získáte prodlouženou záruku let na motor. Zvládne hnetenie, krájanie, strúhanie, mletie mäsa, plnenie údenín, miešanie, mixovanie, strúhanie, šľahanie a tiež tvorbu cukroviniek. Sendvičovač ETA Sorento. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat.


Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Každý šéfkuchař si přeje výkonný robot ETA gratus. K tomuto robotu nyní navíc získáte nádstavec na domácí zmrzlinu jako dárek. Kuhinjski robot Gratus MAX No.


Je specialist za pripravo mletega mesa. Izbirate lahko med različnimi gostotami mletja mesa, polnite domače klobase ali pripravite mesne kroglice Kebbe. Tento výkonný spoločník zvládne šľahať, mixovať, miesiť, strúhať, miešať, mlieť mäso, plniť údeniny, vyrobit mäsové guľôčky či strojové cukrovinky, zabudnúť nesmieme ani na sekanie a drvenie. Spracovanie širokého sortimentu potravín na jemnú konzistenciu. Kuchyňské roboty ETA jsou tak nadčasovými pomocníky na profesionální úrovni, které nezaskočí žádný nový gastronomický trend.


Svým produktům natolik věříme, že k robotům třídy Gratus nabízíme bezplatné prodloužení záruky o dalších let nad rámec zákonné lhůty měsíců. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.

Je unikátny svojou vysokou pevnosťou a vďaka celokovovému telu zaručuje dlhú životnosť. Robot tak zvládne dokonale zpracovat i tuhá těsta či rozmixovat tvrdou i mraženou zeleninu. Výkonný motor, celokovové provedení a bohaté příslušenství z něj udělá hvězdu kuchyně. Celý popis a technické parametry.


Vyhrajte robot Gratus a další hodnotné ceny! Food Atelier ZDARMA k nákupu robota Gratus !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky